24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

EURO 2016... Σοκ στο τέλος για Ισπανία, πρωτιά για Κροάτες



Μια ψυχωμένη παρά τις ελλείψεις της Κροατία νίκησε 2-1 τηνΙσπανία στο Μπορντό και κατάκτησε την πρώτη θέση στον Δ΄ όμιλο, αφήνοντας δεύτερους τους «φούριας ρόχας» και στέλνοντάς τους να παίξουν στους «16» με την Ιταλία(27/6). 

Η ομάδα του Ντελ Μπόσκε είχε «εκρηκτικό» ξεκίνημα και στο 7ο λεπτό άνοιξε το σκορ, όταν ο Σίλβα βρήκε τον Φάμπρεγας, εκείνος πλάσαρε πάνω από τον Σούμπασιτς και ο Μοράτα έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το τρίτο γκολ στη διοργάνωση και φτάνοντας τον Μπέιλ. 

Μετά το δεκάλεπτο οι Κροάτες ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν μια «ανάσα» από την ισοφάριση στο 14΄, όταν ο Ράκιτιτς επιχείρησε να «κρεμάσει» τον Ντε Χέα αλλά η μπάλα βρήκε πρώτο στο οριζόντιο και ύστερα στο δεξί δοκάρι.

Η επιμονή τους όμως επιβραβεύθηκε στο 45΄ με ένα εξαιρετικό γκολ: ο Πέρισιτς σέντραρε από αριστερά, η μπάλα πέρασε και ο Κάλινιτς πρόλαβε την αντίδραση του Σέρχιο Ράμος και με τακουνάκι την έστειλε στα δίχτυα.

Το παιχνίδι συνέχισε να έχει καλό ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο, οι Κροάτες ήταν ανταγωνιστικοί και στο 57΄ είχαν μεγάλη διπλή ευκαιρία, όταν σε κακή έξοδο του Ντε Χέα ο Γεντβάι σουτάρει πάνω του, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Πιάτσα έστειλε την μπάλα άουτ με ψαλιδάκι! Η Ισπανία απάντησε στο 67΄ με την μόλις άστοχη κεφαλιά του Ράμος στο κόρνερ του Σίλβα.

Τρία λεπτά αργότερα ο Κάιπερς καταλόγισε αυστηρό (αν όχι ανύπαρκτο) πέναλτι σε πέσιμο του Σίλβα από «άγγιγμα» του Βρσάλικο, την εκτέλεσή του ανέλαβε προς γενική έκπληξη ο Σέρχιο Ράμος στο 72΄, αλλά ο στόπερ της Ρεάλ σούταρε στο κέντρο της εστίας και ο Σούμπασιτς απέκρουσε.

Μέγα λάθος όπως αποδείχθηκε, αφού στο 88ο λεπτό και σε ταχύτατη αντεπίθεση των Κροατών ο Κάλινιτς έβγαλε τον Πέρισιτς σε πλάγια θέση στην ισπανική περιοχή κι εκείνος με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Ντε Χέα δίνοντας πολύ μεγάλη νίκη και την πρώτη θέση στην ομάδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου