Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης στο Kavala Air Sea ShowΣτην εκδήλωση Kavala Air Sea Show που πραγματοποιείται για πέμπτη χρονιά στην Καβάλα στις 24 και 25 Ιουνίου έχει την τιμή να συμμετέχει η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, με παρουσία τουλάχιστον 50 εθελοντών από τα παραρτήματα της οργάνωσης στην Καβάλα, την Κομοτηνή και με μέλη από την Κεντρική Διοίκηση.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης θα πάρει μέρος στις επιδείξεις που θα γίνουν στη θάλασσα με δύο διασωστικά σκάφη και πλήρωμα, παρουσιάζοντας στο κοινό διαδικασίες θαλάσσιας διάσωσης που εφαρμόζει το Τμήμα Υγρού Στοιχείου της οργάνωσης και, παράλληλα, θα ενημερώνει τον κόσμο για τη δράση της από το stand της που θα βρίσκεται στον εκθεσιακό χώρο.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια διοργάνωση που συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον χιλιάδων θεατών, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, και η οποία συνδυάζει επιδείξεις αεροσκαφών και πλωτών μέσων. Φέτος, στις επιδείξεις από αέρος συμμετέχουν αεροσκάφη F16, δύο μαχητικά αεροσκάφη Eurofighter της Γερμανικής πολεμικής αεροπορίας, ελικόπτερα Apache αεροπορίας στρατού, αλλά και ελληνικά πυροσβεστικά αεροσκάφη Πετζετέλ.

Αναλυτικές πληροφορίες για την εκδήλωση και το πρόγραμμα μπορείτε να δείτε εδώ:

http://kavala-airshow.com/