24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Επιχείρηση στην περιοχή των Εξαρχείων ....Συνελήφθησαν 12 άτομα εκ των οποίων 10 αλβανικής καταγωγής.



Επιχείρηση στην περιοχή των Εξαρχείων πραγματοποίησε σήμερα η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής. Συνελήφθησαν 12 άτομα εκ των οποίων 10 αλβανικής καταγωγής. Η όλη επιχείρηση εξελίχθηκε με τη συνδρομή της... 
ΟΠΚΕ και των ΜΑΤ και την Τρίτη αναμένεται ανακοίνωση για τα ευρήματα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ασφάλειας Αττικής, «από τις πρωινές ώρες σήμερα πραγματοποιήθηκε στην περιοχή των Εξαρχείων από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και τη συνδρομή και άλλων υπηρεσιών της ΓΑΔΑ ευρείας κλίμακα επιχείρηση για την εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας διακίνησης ναρκωτικών. 

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 12 άτομα εκ των οποίων 10 αλλοδαποί και δύο Έλληνες (μία γυναίκα). Από έρευνες σε οικίες και αποθηκευτικούς χώρους έχουν κατασχεθεί σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών τυποποιημένες σε χιλιάδες μικροσυσκευασίες έτοιμες προς διάθεση. Κατασχέθηκαν επίσης όπλα, ζυγαριές ακριβείας, χρηματικά ποσά κ.λπ.».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση αυτή ήταν υπό σχεδιασμό εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, ύστερα από καταγγελίες πολιτών της περιοχής των Εξαρχείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου