Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016

Μελίνα Ασλανίδου... Νιώθω ευτυχισμένη και ευγνώμων
...Mε αφορμή τις καλοκαιρινές της συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο και λίγο πριν τη μεγάλη της συναυλία στο Βεάκειο θέατρο Πειραιά (14/07), η κάμερα του in.gr συνάντησε τη Μελίνα Ασλανίδου, ένα ζεστό μεσημέρι του Ιουλίου, σε ένα χώρο-όαση...
στην καρδιά της Αθήνας. 

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια μάς μίλησε για όσα θα ακούσουμε στη συναυλία της στο Βεάκειο με θέα τη θάλασσα, καθώς και για τα καινούρια τραγούδια που θα περιλαμβάνονται στην επερχόμενη δισκογραφική της δουλειά που θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο του 2016. Ακόμα, μας εξήγησε τι κέρδισε από τη συμμετοχή της ως coach στο The Voice, ενώ μας απάντησε σχετικά με την αιχμηρή δήλωση της Δήμητρας Γαλάνη για τα talent shows. 

Επιπλέον, η Μελίνα Ασλανίδου μάς αποκάλυψε σε τι στάδιο βρίσκεται το σχέδιό της για ένα δίσκο ποντιακής μουσικής, αναφέροντας συγκεκριμένα:

«Αγαπημένοι μου συνθέτες που γράφουν ποντιακά ήδη μου έχουν γράψει κάποια τραγούδια και κάποια στιγμή θα με ακούσετε σε ένα δίσκο με ποντιακή μουσική. Είναι ένα από τα όνειρά μου το οποίο θα πραγματοποιηθεί. 
»Ακούω παραδοσιακή μουσική γενικά. Και αναφορικά με το δημοτικό τραγούδι, που είναι πάρα πολύ δύσκολο τραγούδι και απαιτεί πολλή μελέτη για να το τραγουδήσεις, ακόμα δεν έχω φτάσει σε τέτοια επίπεδα που να μπορώ, αλλά το προσεγγίζω κατά κάποιο τρόπο. Επίσης είναι το θρακιώτικο τραγούδι, η κρητική μουσική, όλα αυτά με ανυψώνουν και νιώθω περήφανη που έχουμε τέτοιες μουσικές στη χώρα μας». 

Όσο στην ερώτησή μας, αν θα στήριζε ανθρώπους που έχουν χάσει τη δουλειά τους και εργαζόμενους που διεκδικούν τα δικαιώματά τους, ακολουθώντας το πρόσφατο παράδειγμα του Manu Chao ο οποίος συμπαραστάθηκε στους εργαζόμενους της ΒΙΟΜΕ, η Μελίνα απάντησε: 
«Φυσικά θα το έκανα! Έχω τη δύναμη, τη διάθεση και τη θέληση να το κάνω. Το έχει κάνει και η Τάνια Τσανακλίδου πριν από δυο χρόνια. Αν το ξαναοργανώσουμε θα είμαι από τους πρώτους που θα συμμετέχουν».

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

Μαζί με τη Μελίνα Ασλανίδου, θα βρεθούν επί σκηνής οι μουσικοί:
Ντίνος Γεωργούντζος, πιάνο, ενορχηστρώσεις
Ανδρέας Καραντίνης, μπουζούκι
Θάνος Γκιουλετζής, βιολί
Σάββας Χριστοδούλου, κιθάρες
Έλενα Δεληχρήστου, κρουστά, κιθάρα, τραγούδι
Λεωνίδας Κυρίδης, μπάσο
Βαγγέλης Καλαμάρας, τύμπανα

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το cafe/bar restaurant Το Πάρκο, στο Πάρκο Ελευθερίας: Βασ. Σοφίας) Τηλ. 21 0722 3784