Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016

Νίκο με αυτούς εδώ που πάτε να μπλέξετε;.... οι πιο πολλοί θέλουν το κανάλι για να πηδάνε τηλεπαρουσιάστριες και να παράγουν πολυτελείς βίζιτες ...δεν είναι για να πάρουν τηλεοπτικές άδειες τις οποίες γύρευε που θα μεταπουλήσουν.

Καλούμε τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά- για την Τιμή των Πρίντζι- να μην δώσει καμμία άδεια σε καμμία από τις φαμίλιες, παλαιές και νέες, που συμμετέχουν
στον διαγωνισμό. Είναι προτιμότερο όσοι έχουν τα λεφτά να κάνουν κανάλι το οποίο θα μπορεί σαν εταιρία να πληρώνει τις υποχρεώσεις της σε εργαζόμενους, Δημόσιο και προμηθευτές χωρίς θαλασσοδάνεια και τα σχετικά.

Από τον Ian Ford

Αν κρίνεις από τους 10 υποψηφίους καναλάρχες οι πιο πολλοί θέλουν το κανάλι για να πηδάνε τηλεπαρουσιάστριες και να παράγουν πολυτελείς βίζιτες. Στην Ελλάδα άλλωστε δεν υπάρχει και το πραγματικά ανεξάρτητο δημοσιογραφικό προσωπικό να υποστηρίξει ενημερωτικά κανάλια επιπέδου. Ηδη έχουμε γεμίσει τούρκικα σήριαλ και διάφορα νούμερα που βρίσκουν τηλεοπτικό βήμα και λένε τις παπάρες τους. Εάν υπήρχαν ξένοι επενδυτές της προκοπής που συμμετείχαν στον διαγωνισμό θα είχε μια σημασία να δωθούν κάποιες άδειες.

Οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι, με κάποιες εξαιρέσεις, είναι ταμάμ για καμπαρέ στην Τρούμπα με πελάτες ναυτάκια του 6ου Στόλου-δεν είναι για να πάρουν τηλεοπτικές άδειες τις οποίες γύρευε που θα μεταπουλήσουν.

Καλά θα κάνει η κυβέρνηση να βρει ένα τρόπο να αφήσει τον διαγωνισμό να σέρνεται και να επιτρέψει σε όσους έχουν τα λεφτά να ανοίξουν κανάλια-όχι όμως με κρατικές διαφημίσεις και πάει λέγοντας.

Αφήστε όλα τα μπουμπούκια να ανθίσουν, στην συνέχεια να πλακωθούν μεταξύ τους και αφού αλληλοεξοντωθούν, μετά από κάποια χρόνια εάν είναι όρθιο το κράτος, είναι πιθανόν να εμφανιστούν κάποιοι αξιοπρεπείς επενδυτές στους οποίους θα αξίζει τον κόπο να δώσεις άδειες.

Με αυτούς εδώ που πάτε να μπλέξετε;

http://kourdistoportocali.com/