24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Θέλει δανεικούς τους Ολαϊτάν και Μαρτίνεζ



ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΩ ΝΟΥΣΙΑ

Ο επιμένων νικά...Ο Πανιώνιος εντείνει τις προσπάθειές του για να φέρει στη Νέα Σμύρνη τους Ολαϊτάν και Μαρτίνεζ. Για τους δυο 'ερυθρόλευκους' παίκτες οι 'κυανέρυθροι' κινούν τα νήματα εδώ και αρκετό καιρό, αλλά εφόσον έμειναν εκτός της προετοιμασίας του Ολυμπιακού μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι της διεκδίκησής τους, καθώς όπως λέγεται τον Ολαϊτάν 'κυνηγάει' και ο Λεβαδειακός.

Ο Πανιώνιος όμως εστιάζει στις δικές του ενέργειες, συζητώντας με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό τους και όπως στην περίπτωση του Μπεν έτσι και σε αυτές θα μοιραστεί με τους 'ερυθρόλευκους' τις αποδοχές τους, καθώς πρόκειται για δυο μεγάλα συμβόλαια. Το πόσο πολύ θέλει ο Πανιώνιος να αποκτήσει τον Ολαϊτάν το δείχνει και η απόφασή του να 'παγώσει' τη μεταγραφή ενός αξιόλογου (όπως λένε) Σενεγαλέζου παίκτη, ο οποίος 

θα καταλάμβανε  θέση ξένου, όπως δηλαδή και ο Νιγηριανός επιθετικός των πρωταθλητών. Και με δεδομένο ότι έχει εντάξει στο ρόστερ του ήδη τον Τούρκο Σεχίρ, αλλά και στο ότι στοχεύει σε ακόμη 3-4 μεταγραφές, ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης φροντίζει να μην καλύψει από τώρα τις θέσεις ξένων και ειδικά με παίκτες που αποτελούν επένδυση για το μέλλον. Για τον Μαρτίνεζ δεν τίθεται τέτοιο θέμα, καθώς διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο.

Στο μεταξύ, σήμερα ο Πανιώνιος θα ανακοινώσει και τυπικά τις μεταγραφές των Σαββίδη από τον ΠΑΟΚ και του Καμερουνέζου στόπερ Γκιοατά. Αμφότεροι θα ταξιδέψουν κανονικά με την αποστολή για το Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Σε απολογία ο Χαλκιαδάκης

Εξαντλήθηκε η υπομονή του Πανιώνιου και κάλεσε σε απολογία τον Χαλκιαδάκη, στον οποίον έδωσε διορία να επιστρέψει από την πατρίδα του έως αύριο, διαφορετικά θα υποστεί τις κυρώσεις για την αδικαιολόγητη απουσία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου