Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Κυριακή, 3 Ιουλίου 2016

«Blue Star Ferries»....Εκπτωση 30% σε όλους τους επιβάτες και τα ΙΧ που θα επιλέξουν…Εκπτωση 30% σε όλους τους επιβάτες και τα ΙΧ που θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους τα νησιά που επλήγησαν περισσότερο από το προσφυγικό πρόβλημα, δηλαδή Λέσβος, Χίος, Λέρος και Κως, ανακοίνωσε η ακτοπλοϊκή εταιρεία «Blue Star Ferries», με στόχο να αναστραφεί το αρνητικό κλίμα και να ενισχυθεί η τουριστική κίνηση.

Προϋπόθεση για να δοθεί από την εταιρεία στους ενδιαφερόμενους η συγκεκριμένη παροχή, η οποία αφορά όλες τις κατηγορίες επιβατικών εισιτηρίων, ΙΧ αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, είναι η προσκόμιση αποδεικτικού στα συνεργαζόμενα τουριστικά πρακτορεία από τουλάχιστον τέσσερις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα σε Λέσβο Χίο Λέρο και Κω.

«Κάνουμε μία σημαντική δράση, προκειμένου να βοηθήσουμε τις τοπικές οικονομίες και τον τουρισμό των νησιών αυτών, που επλήγησαν όλη την περσινή χρονιά από το προσφυγικό ρεύμα», τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Attica Group, Σπύρος Πασχάλης, υπογραμμίζοντας ότι η προσφορά, η οποία ξεκινά από σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι και τον Σεπτέμβριο, δεν αφορά μόνο τους Ελληνες τουρίστες, αλλά και τους ξένους. «Ελπίζουμε ότι το συγκεκριμένο εγχείρημα θα έχει αποδοχή και θα προσπαθήσουμε να το προβάλουμε, όσο το δυνατόν περισσότερο, κάτι που ελπίζουμε να κάνουν και οι ξενοδόχοι και οι επαγγελματίες στα νησιά αυτά», πρόσθεσε.

Όσον αφορά την οικονομική κατάσταση του ακτοπλοϊκού κλάδου για το 2015, ο κ. Πασχάλης είπε ότι η φετινή χρονιά ήταν πολύ καλή για όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες και συμπλήρωσε ότι οι βασικοί λόγοι ήταν το προσφυγικό ρεύμα, καθώς οι εταιρείες μετέφεραν αρκετές χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες από τα νησιά προς τον Πειραιά, αλλά και η χαμηλή τιμή των καυσίμων.