24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

20 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ!



ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΟΝ CEO Γ. ΒΡΕΝΤΖΟ...
Σε πολύ μεγάλη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα προχωρήσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός όπως αποφασίσθηκε στη...
σύσκεψη «κορυφής» που έγινε σήμερα στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας.
Όπως έγινε γνωστό και από σχετική ανακοίνωση, το ποσό το οποίο θα "μπει" στην ομάδα ανέρχεται στα 20 εκατομμύρια ευρώ και θα καλυφθεί από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Όπως διευκρινίζεται από τους ερυθρόλευκους, η απόφαση αυτή λήφθηκε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ έτσι ώστε να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία της ομάδας από την απώλεια των εσόδων που θα έχει η ομάδα από την μη συμμετοχή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.


Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
Όσο για το καθήκοντά του Βρέντζου που οδηγήθηκε σε παραίτηση θα καλυφθούν εκ των έσω, με τους Γιαννίκο, Παύλου και Κουντούρη να αναλαμβάνουν περαιτέρω αρμοδιότητες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο μας για τα παρακάτω:

1. Το Μετοχικό Κεφάλαιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα αυξηθεί κατά 20 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου και άμεσα από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη ΜαρινάκηΗ συγκεκριμένη αύξηση υλοποιείται προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με την απώλεια εσόδων από το UEFA Champions League και η ομάδα να συνεχίσει δυνατή και να ενισχυθεί, για να κατακτήσει όλους τους στόχους της. Ο κ. Μαρινάκης, όπως και το 2010, που η ομάδα μας δεν συμμετείχε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και την περσινή σεζόν που τελείωσε με ζημιά 8 εκατομμυρίων ευρώ, έτσι και τώρα δεν αφήνει τον Ολυμπιακό να μπει σε οικονομικές περιπέτειες.
2. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Γιάννης Βρέντζος, υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή και θα τεθεί σε ισχύ από την επόμενη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ. Περεταίρω αρμοδιότητες που αφορούν στη λειτουργία της ΠΑΕ και του ποδοσφαιρικού τμήματος θα αναλάβουν οι κ.κ. Κουντούρης, Παύλου,Γιαννίκος.

3. Λύνεται η συνεργασία με τον τεχνικό σύμβουλο και επικεφαλής του τμήματος scouting Χουάνχο Λορένθο Μολπεσέρες.

4. Ο κ. Φρανσουά Μοντεστό αναλαμβάνει Αθλητικός Διευθυντής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου