24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

45χρονος πατέρας θεωρεί πως ήρθε η ώρα να μιλήσει στον 8χρονο γιο του για τον ΕΝΦΙΑ



Το πλήρωμα του χρόνου, ώστε να μιλήσει στο παιδί του για τον ΕΝΦΙΑ, αισθάνεται πως έφτασε ο Αριστοτέλης Π., ο οποίος σκοπεύει να διεξάγει τη σχετική συζήτηση μέσα στην εβδομάδα.

Ο 45χρονος, συμβουλεύτηκε ειδικούς παιδοψυχολόγους, τους γονείς του, τη σύζυγό του, Ευδοκία, αλλά και τον οικογενειακό λογιστή, κι έκρινε πως ο 8χρονος Νικόλας, είναι πλέον έτοιμος να μάθει όλη την αλήθεια για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων και τις φρικτές συνέπειες που αυτός θα έχει για τη μετέπειτα ζωή του.

«Πέρσι τέτοια εποχή, είπαμε στον μικρό ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης. Όταν ήταν έξι, του μιλήσαμε για το θάνατο, το θαύμα της γέννησης και την τάπα του Βράνκοβιτς στο Παρίσι, ενώ γνωρίζει ότι είναι υιοθετημένος ήδη από την ηλικία των τεσσάρων», τονίζει ο Αριστοτέλης και συνεχίζει: «Δέχτηκε όλες τις παραπάνω αποκαλύψεις με ωριμότητα και στωικότητα, όμως για τον ΕΝΦΙΑ ποτέ δεν ένιωσα ότι μπορώ να του το πω χωρίς να γεννήσω στο παιδικό μυαλουδάκι του πόνο, αγωνία κι αμέτρητα ερωτηματικά».

Σύμφωνα πάντως με τους ειδικούς, συνίσταται στους γονείς να μην περιμένουν τα παιδιά τους να μεγαλώσουν πολύ πριν τους μιλήσουν για τον ΕΝΦΙΑ, αφού το σοκ ενδέχεται να είναι μεγάλο κι όσο πιο νωρίς το υποστούν, τόσο μεγαλύτερες είναι κι οι πιθανότητες να το αντιμετωπίσουν με επιτυχία.

Μάλιστα, για το σκοπό αυτό αναμένεται να διοργανωθεί ειδική ημερίδα με την ονομασία «ΕΝΦΙΑ: πες τη λέξη», όπου τα θύματα του φόρου θα μιλήσουν για πρώτη φορά ανοιχτά για τις εμπειρίες τους, διαβάζοντας δυνατά τα ποσά που καλούνται να πληρώσουν, υπό τη μουσική συνοδεία του Χρήστου Θηβαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου