24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Σάλος στη Λάρισα....52χρονος παππάς ερωτεύτηκε 15χρονη μαθήτρια



Στη δικαιοσύνη, καταθέτοντας μήνυση, υποχρεώθηκαν να καταφύγουν δύο Λαρισαίοι, προκειμένου να προστατεύσουν την 15χρονη κόρη τους από τις ορέξεις 52χρονου...ιερωμένου!

Όπως αναφέρει η Espresso, ο ιερέας προσέγγισε την ανήλικη μαθήτρια μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης («facebook») με ένα «αθώο» αρχικά αίτημα φιλίας. Επικοινωνία που συνεχίστηκε με πρόσχημα «κοινά» ενδιαφέροντα και τον ιερέα, να ταξιδεύει από το εξωτερικό στη Λάρισα, προκειμένου να πείσει την ανήλικη για... τον «έρωτά» του χωρίς να διστάσει να ζητήσει από τη μικρή μαθήτρια να εγκαταλείψει το σπίτι της και να τον ακολουθήσει.

Ευτυχώς για τη μαθήτρια, οι γονείς της παρατήρησαν την αλλαγή στη συμπεριφορά της κόρης τους για να διαπιστώσουν έκπληκτοι πως, κάθε άλλο παρά αθώα ήταν τα μηνύματα του «ερωτοχτυπημένου», όπως ο ίδιος τουλάχιστον εμφανιζόταν, παπά.

Έτσι κατέθεσαν μήνυση και μετά από παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών, η υπόθεση ερευνάται ήδη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ..

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Ελευθερία" της Λάρισας, η υπόθεση της Λαρισαίας μαθήτριας αποδεικνύει για πολλοστή φορά την ανάγκη «καθοδήγησης» των παιδιών για ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, της ανάπτυξης ενημερωτικών δράσεων σε διαρκή βάση στα σχολεία αφού η πλειοψηφία των νέων είναι άριστοι χρήστες των νέων τεχνολογιών και, σε κάθε περίπτωση της λελογισμένης χρήσης με κανόνες ασφαλείας.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου