Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2016

Επεμβάσεις μαϊμού στο μικροσκόπιο.... Ελέγχονται γιατροί και πελάτισσες για παραπλάνηση υπηρεσιών
Στο μικροσκόπιο των αρμοδίων ελεγκτικών μηχανισμών που έχουν συσταθεί και λειτουργούν στα ασφαλιστικά ταμεία, βρίσκονται το τελευταίο διάστημα υποθέσεις που αφορούν σε χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν ..

εργαζόμενοι στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα στην περιοχή.

Η έρευνα γίνεται προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο οι επεμβάσεις οι οποίες αναγράφονται τόσο στα βιβλία των νοσοκομείων όσο και στις βεβαιώσεις των γιατρών – χειρουργών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Αφορμήν για ν’ ανοίξει ο νέος κύκλος διερεύνησης τέτοιων υποθέσεων – κατά κύριο λόγο αφορούν σε γυναίκες εργαζόμενες στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα – στάθηκε το γεγονός, ότι εντελώς «τυχαία» σε γνώση στελεχών των ασφαλιστικών ταμείων περιήλθαν τρεις περιπτώσεις, όπου άλλα βεβαίωναν οι γιατροί ως προς την αναγκαιότητα και το είδος των επεμβάσεων και άλλες επεμβάσεις έγιναν.
Η μία περίπτωση που ελέγχεται αφορά σε επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε νεαρή γυναίκα η οποία εμφάνισε στην υπηρεσία της πως υποβλήθηκε σε αφαίρεση επικινδύνων κύστεων, αλλά όπως στη συνέχεια αποδείχθηκε μετά από επιπλοκή, στην πραγματικότητα η επέμβαση είχε χαρακτηριστικά κοσμητικής ιατρικής.
Σε άλλη περίπτωση εργαζόμενη στον ευρύτερο δημόσιο τομέα καθώς και γιατρός ελέγχονται καθώς στα επίσημα έγγραφα εμφανίζεται να έχει υποβληθεί σε αφαίρεση ινομυωμάτων αλλά στην πραγματικότητα έγινε επέμβαση που είχε να κάνει με την αισθητική συγκεκριμένου σημείου του σώματός της.
Υπό διερεύνηση είναι και υποθέσεις που αφορούν στο καθεστώς κάτω από το οποίο σε δημόσιο νοσοκομείο έγινε επέμβαση λιποαναρρόφησης και πως δικαιολογήθηκαν χρήματα αλλά και ακόμα και επέμβαση σμίκρυνσης στομάχου.


Παράλληλος έλεγχος
Ανεξάρτητα του τι συμβαίνει σε επίπεδο ασφαλιστικών ταμείων με τις συγκεκριμένες υποθέσεις. Σε εξέλιξη, για τις ίδιες περιπτώσεις εργαζομένων, βρίσκεται και έλεγχος από το γραφείο προσωπικού των υπηρεσιών στις οποίες υπηρετούν, προκειμένου να διαπιστωθεί αν η αιτιολόγηση της απουσίας και αδειοδότησης για λόγους υγεία ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από γραφεία προσωπικού διερευνάται το ενεχόμενο και η ύπαρξη δυνατότητας τα πρόσωπα τα οποία υπάρχουν υποψίες πως παραπλάνησαν τόσο τις υπηρεσίες τους, όσο και το δημόσιο σύστημα υγείας να περάσουν από επιτροπή γιατρών η οποία θα βεβαιώσει κατά πόσο όντως υποβλήθηκαν στις χειρουργικές επεμβάσεις που «βεβαιώνουν» πως έχουν κάνει.
dete.gr/