Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2016

Ζευγάρι στον πρώτο μήνα σχέσης κατάφερε να δει ολόκληρη ταινία χωρίς να διακόψει για σεξΙστορικές στιγμές ζουν οι νεαροί Κάρολος και Αλίκη, οι για πρώτη φορά στον ένα μήνα της σχέσης τους, κατόρθωσαν να παρακολουθήσουν μια ταινία απ' την αρχή μέχρι και το τέλος της, δίχως να τη διακόψουν για να κάνουν έρωτα.

Το «Κουλούρι», επικοινώνησε με τους δύο ερωτευμένους δευτερόλεπτα μετά την ολοκλήρωση της ταινίας, με τον Κάρολο να αποκαλύπτει: «Από τότε που τα φτιάξαμε, η Αλίκη έχει έρθει σπίτι μου για ταινία περίπου 20 φορές. Απ' τις 20 αυτές ταινίες, έχουμε δει ολόκληρες τις τρεις, κι αυτές έχοντας κάνει τουλάχιστον δύο με τρία διαλείμματα για σεξ. Κάθε φορά λέμε ότι την επόμενη φορά θα κρατηθούμε, όμως είναι αδύνατο».

Όλα όμως άλλαξαν την περασμένη Δευτέρα το βράδυ. Κουρασμένοι απ' τη δουλειά, οι δύο νέοι κάθισαν στον καναπέ και έβαλαν στην τηλεόραση την νέα ταινία δράσης «Οι Αναλώσιμοι». Τα λεπτά περνούσαν, οι πυροβολισμοί κι οι σκηνές άγριου ξύλου εναλλάσσονταν και κανείς εκ των δύο δεν έκανε κάποια κίνηση για να ξεκινήσει τις ερωτικές επαφές.

«Να σας πω την αλήθεια, ήμουν πολύ κουρασμένη κι ήθελα να δω τι θα γίνει. Σκέφτηκα λοιπόν πως αν πάει να κάνει κάτι ο Κάρολος, θα ανταποκριθώ, όμως δεν επρόκειτο εγώ να δοκιμάσω το παραμικρό. Τελικά η ταινία τελείωσε και για να είμαι ειλικρινής, δεν ήταν άσχημο. Ίσως μία στο τόσο να πρέπει να βλέπουμε και μερικές ταινίες σερί», περιγράφει η Αλίκη.

Τέλος, το «Κουλούρι» επικοινώνησε με τον κολλητό του Κάρολου, Στέφανο, ο οποίος όμως θυμήθηκε ορισμένες φορές που αυτός κι η επί επτά χρόνια κοπέλα του διέκοψαν το σεξ για να δουν ταινία κι έκλεισε το τηλέφωνο κλαίγοντας.