ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016

Κοντομηνάς σε Κασιδιάρη: "Ακούστε κύριε Τίποτα"Την ολιγόλεπτη διακοπή της κατάθεσης του Δημήτρη Κοντομηνά του ομίλου Alpha στην Eξεταστική της Βουλής αποφάσισε ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Δ. Καμμένος μετά τον απίστευτο καυγά του χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη με τον επιχειρηματία.
To επεισόδιο και οι διαπληκτισμοί ξεκίνησαν όταν ο Κασιδιάρης διαμαρτυρήθηκε για το ότι η Χρυσή Αυγή δεν προβάλλεται όπως προβλέπει ο νόμος από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Ο Κοντομηνάς τότε διάβασε απόφαση του ΣτΕ σύμφωνα με την οποία τα κόμματα προβάλλονται υποχρεωτικά μόνο στην προεκλογική περίοδο. Η ένταση ανέβηκε με τον Κασιδιάρη να χτυπάει το χέρι στο τραπέζι.. 
και να ισχυρίζεται πως ο Alpha προέβαλε φωτογραφία ενός πακιστανού με μπαζούκας και τίτλο “τα όπλα της Χρυσής Αυγής”.
“Τι μου λες εμένα; Εσείς έχετε μπαζούκας” απάντησε ο Δημήτρης Κοντομηνάς και η κατάσταση ξέφυγε με τον ακόλουθο διάλογο: 
ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ: Ακούστε κύριε Τίποτα.
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Τι λε ρε καραγκιόζη; Τι λες ρε βλάκα; Σέβομαι ότι είσαι 100 χρονών και δεν σηκώνομαι επάνω. Το είχε σβήσει το όνομά του ο Βαξεβάνης από τη λίστα Λαγκάρντ και έβαλε Ιντεραμέρικαν.
ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ: Με κατηγορείτε για οικονομικό έγκλημα;
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Σας κατηγορώ ότι είπατε ψέματα.
ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ: Με κατηγορείτε για οικονομικό έγκλημα; Θα τα πείτε στη Δικαιοσύνη 
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Εγώ θα σε πάω στη Δικαιοσύνη για τη λίστα Λαγκάρντ. 
ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ: Θα σας κάνω μήνυση. 
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Θα σε πάω στον εισαγγελέα για ψευδορκία
Τότε ήταν που ο αντιπρόεδρος της Εξεταστικής Δημήτρης Καμμένος αποφάσισε την ολιγόλεπτη διακοπή της συνεδρίασης προκειμένου να αποχωρήσει ο Κασιδιάρης και να πέσουν οι τόνοι..