24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

ΠΑΕ ΑΕΛ... «Παράνομη η αναβολή»



Μετά τον Αστέρα Τρίπολης, άλλη μια ομάδα της Σούπερ Λιγκ εξέδωσε ανακοίνωση 



με την οποία τάσσεται κατά του ενδεχομένου αναβολής της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. 
Με ανακοίνωσή τους οι «βυσσινί» τονίζουν πως κάτι τέτοιο θα συνιστούσε παράνομη πράξη, ενώ προειδοποιούν πως εξετάζουν ακόμη και την περίπτωση προσφυγής στη δικαιοσύνη. 

Η ανακοίνωση:

«Επειδή η οποιαδήποτε αναβολή πρωταθλήματος, οιουδήποτε κι αν είναι απόφαση αυτή, θα είναι μια παράνομη πράξη. Επειδή ήδη η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει τοποθετηθεί με επιστολή της για το θέμα αυτό κι έχει ήδη ζητήσει σύγκληση εκτάκτου ΔΣ της Super League για όλα τα θέματα που εμφανίστηκαν τελευταία και τα οποία αναφέρονται στην επιστολή μας. 

Επειδή είμαστε έκπληκτοι για την αδιαφορία με την οποία αντιμετωπίστηκε το ενδεχόμενο της αναβολής από τις άλλες ΠΑΕ μέλη του συνεταιρισμού μας. 

Για τους λόγους αυτούς. 

Εξετάζουμε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο, εφόσον αποφασιστεί η αναβολή της ενάρξεως του πρωταθλήματος, να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη. 

Υ.Γ. Επιτέλους, ας καταλάβουν κάποιοι που παίρνουν αποφάσεις για το ποδόσφαιρο, ενώ είναι άσχετοι με το ποδόσφαιρο (και δεν εννοούμε τον κ. Κοντονή), ότι το πρώτο το οποίο πρέπει να τους απασχολεί είναι το ίδιο το ποδόσφαιρο, το οποίο έχει μόνο μια λογική, την ποδοσφαιρική, και ότι η διοργάνωση ενός αξιόπιστου πρωταθλήματος δεν είναι ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών. 

Τελικά όμως θα πρέπει να σκεφτούν ότι υπάρχουμε κι εμείς οι υπόλοιποι, που περιμένουμε να παίξουμε. Το ίδιο περιμένουν κι οι οπαδοί μας, αλλά και όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι στην Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου