24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

«Ανοχή τέλος» - Οπαδοί του Ολυμπιακού στο Ρέντη!



Οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν Ρέντη και τα... έχωσαν άγρια στους παίκτες, στέλνοντας τα μηνύματά τους για την συνέχεια! Τα άκουσε για τα καλά ο Φορτούνης!

Οι αγριεμένοι οργανωμένοι διέκοψαν την προπόνηση και μίλησαν στους ποδοσφαιριστές αλλά και στον Βίκτορ Σάντσεθ και το τεχνικό επιτελείο. Συγκεκριμένα ανάμεσα στα άλλα τους είπαν: «Η ανοχή μας τελείωσε. Έχετε τα πάντα και μας ξεφτιλίζετε. Δεν μπορεί με τέτοιο μπάτζετ να μην μπορείτε να νικήσετε ομαδούλες όπως η ΑΕΚ και η Μπερ Σεβά. Σε λίγες ημέρες παίζουμε την συνέχειά μας στην Ευρώπη και αρχίζει το πρωτάθλημα. Δε σας λείπει τίποτα στον Ολυμπιακό.

Αξία πήρατε και αντί να ματώνετε τη φανέλα εσείς είστε αδιάφοροι. Αυτά από σήμερα κομμένα. Στα μέρη που πηγαίνατε τα βράδια τώρα θα πηγαίνουμε εμείς και φροντίστε να μην δούμε κανένα σας γιατί αν σας δούμε θα σας κόψουμε την μπάλα. Συγκεντρωθείτε και παίξτε, αλλιώς φύγετε». Φυσικά και οι τελευταίες αναφορές έχουν να κάνουν με ορισμένες βόλτες ερυθρόλευκων παικτών είτε στο κέντρο της Αθήνας είτε στην παραλιακή.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως την περασμένη εβδομάδα, μετά το τέλος του πρώτου αγώνα με τη Χάποελ Μπερ Σεβά στο Καραϊσκάκη, διέρρευσαν φωτογραφίες στο διαδίκτυο με παίκτες του Ολυμπιακού να ξενυχτούν σε κλαμπ. Aυτός ήταν ένας ακόμα λόγος που έγινε και η σχετική επισήμανση από τους εκπροσώπους των οργανωμένων, πως δεν θα ανεχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον. Μάλιστα οι οπαδοί στράφηκαν και σε συγκεκριμένους παίκτες με τον Φορτούνη να τα ακούει... χοντρά!

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου