24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Κυριάκος Μητσοτάκης.....«Η Νέα Δημοκρατία εγκαίρως ανέδειξε, με τρόπο επιτακτικό, την κρισιμότητα του ζητήματος της δημόσιας ασφάλειας και της προστασίας των πολιτών.





Εντονη κριτική στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργπό προσωπικά άσκησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, για το ζήτημα της δημόσιας ασφάλειας και της προστασίας των πολιτών...

Σε δήλωσή του, αφήνει αιχμές για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται το ζήτημα από την κυβέρνηση, τονίζοντας ότι «κλείνουν το μάτι» σε αντιεξουσιαστές και καταληψίες, ενώ τονίζει ότι η αποκατάσταση του αισθήματος της ασφάλειας θα είναι προτεραιότητα για την κυβέρνηση της ΝΔ.
Ολόκληρη η δήλωση του κ. Μητσοτάκη:
«Η Νέα Δημοκρατία εγκαίρως ανέδειξε, με τρόπο επιτακτικό, την κρισιμότητα του ζητήματος της δημόσιας ασφάλειας και της προστασίας των πολιτών.
Εγκάλεσα ο ίδιος επανειλημμένα τον κ. Τσίπρα, απαιτώντας να αντιμετωπίσει το σοβαρό αυτό ζήτημα με την απαραίτητη υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα.
Όμως, τόσο ο ίδιος, όσο και η Κυβέρνησή του, παρέμειναν αμήχανοι και εγκλωβισμένοι στις ιδεοληψίες του βαθέως ΣΥΡΙΖΑ, που ειδικά στον τομέα της δημόσιας τάξης και ασφάλειας φαίνεται ότι τελικά επιβάλλει τις απόψεις του.
Όσο, όμως, “κλείνουν το μάτι” στους αντιεξουσιαστές και τους καταληψίες, τόσο θα μεγαλώνει η αλυσίδα πράξεων ανομίας, βεβήλωσης και βίας.
Η ελληνική κοινωνία απαιτεί ασφάλεια και προοπτική.
Κανένα από τα δύο δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ο κ. Τσίπρας, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι αναγεννημένες συνιστώσες του.
Προσωπικά εγγυώμαι ότι η πλήρης αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών θα αποτελέσει πρώτη προτεραιότητα της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου