24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Βασίλης Λεβέντης.....ο πρωθυπουργός θα προκηρύξει εκλογές μετά τη ΔΕΘ...


Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δεν αποκλείει 

το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τον Μητσοτάκη
 υπό προϋποθέσεις - «Ο Τσίπρας γκρεμίζεται δημοσκοπικά» είπε 

Αντίθετοςμε τον νόμο Παππά που δεν περιλαμβάνει το ΕΣΡ στη διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών εξέφρασε

το πρωί της Κυριακής ο Βασίλης Λεβέντης.

Αποδίδοντας ευθύνες στη ΝΔ για τη μη σύσταση του Συμβουλίου, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων πρότεινε να μην ανακοινωθεί το αποτέλεσμα της διαδικασίας αδειοδότησης, αλλά να συσταθεί το ΕΣΡ με πρόσωπα κοινής αποδοχής και να κάνει το Συμβούλιο τη διαδικασία της αδειοδότησης.

«Μπορεί να δώσει κάποιος τα χρήματα αν είναι κακοποιός; Θα του δώσουμε την άδεια;» αναρωτήθηκε αναφερόμενος στα κριτήρια που έχουν τεθεί από τον νόμο Παππά και συνέχισε: «Σφάζονται εννιά καναλάρχες στην αυλή ενός υπουργού». 

Παράλληλα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εκτίμησε ότι ο πρωθυπουργός θα προκηρύξει εκλογές μετά τη ΔΕΘ, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, υπό προϋποθέσεις.

Οι εκλογές δεν θα αργήσουν είπε και τόνισε πως μέχρι τη διεξαγωγή των επόμενων εκλογών η απόφασή του είναι να μην συνεργαστεί με κανέναν. Σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη, «ο Τσίπρας γκρεμίζεται δημοσκοπικά και μπορεί να βγει αυτοδύναμος ο Μητσοτάκης».

«Σταύρος, Φώφη και Κυριάκος έχουν κάνει συνωμοσία να ρίξουν την κυβέρνηση. Εμένα δεν με καίει να κρατήσω την κυβέρνηση, αλλά δεν είναι έντιμο να γίνονται συνωμοσίες», είπε σε άλλο σημείο.

Ο κ. Λεβέντης συμβούλευσε τον Αλέξη Τσίπρα «να μην κάνει το λάθος να κάνει αναθεωρητική την επόμενη Βουλή, προκειμένου να μην μπορέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να περάσει την ενισχυμένη στο Σύνταγμα και να πάει το μπόνους από τις 50 στις 80 έδρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου