24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Ανακοίνωσε Αντρέ Μάρτινς ο Ολυμπιακός....Η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε την ευρωπαϊκή της λίστα για τα δύο παιχνίδια με την Αρόουκα



Ο νεοαποκτηθείς Πορτογάλος μέσος, Αντρέ Μαρτίνς, συμπεριλήφθηκε στη λίστα του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια με την Αρόουκα. Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν τις... ευρωπαϊκές επιλογές.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε την ευρωπαϊκή της λίστα για τα δύο παιχνίδια με την Αρόουκα, στα playoffs του Europa League. Νέο πρόσωπο σε σχέση με αυτή που ανακοινώθηκε για τους αγώνες με τη Χάποελ Μπερ Σεβά είναι ο νεοαποκτηθείς Πορτογάλος μέσος, Αντρέ Μαρτίνς.


Εκτός έμειναν, όπως είναι επόμενο, οι Μαζουακού και Κασάμι που παραχωρήθηκαν σε Γουέστ Χαμ και Νότιγχαμ Φόρεστ (δανεικός ο Ελβετός). Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν το δικαίωμα να προχωρήσουν σε μια αλλαγή ένα 24ωρο πριν από την έναρξη του πρώτου ματς, που είναι στις 18 Αυγούστου, στην Πορτογαλία.

Αναλυτικά η λίστα:

ΛΙΣΤΑ Α

Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Σεμπά, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανιάτης, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Σιόβας, Μαρτίνς, Βούρος, Ζντιέλαρ.

ΛΙΣΤΑ Β

Ανδρούτσος, Μανθάτης, Ρέτσος, Τσιμίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου