24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Ο Μεϊμαράκης ετοιμάζει παρέμβαση για το σκάνδαλο Γεωργίου-ΕΛΣΤΑΤ



Το σκάνδαλο Γεωργίου-ΕΛΣΤΑΤ που κυριαρχεί τις τελευταίες εβδομάδες στην πολιτική επικαιρότητα, εξελίσσεται σε μείζον ζήτημα στρατηγικής για τη Νέα Δημοκρατία.

Η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη.. να μην πάρει δημόσια θέση με ανακοίνωση, έχει προκαλέσει εσωτερικές μουρμούρες, καθώς αρκετοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι ο σημερινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χάνει μια 

μοναδική ευκαιρία να στριμώξει το ΠΑΣΟΚ και να αναδείξει τις διαχρονικές ευθύνες του Κινήματος στη εικόνα “λεηλασίας” της χώρας, που οδήγησε τελικά και στη χρεοκοπία του 2010, με την υπογραφή του τελευταίου των Παπανδρέου που έγινε πρωθυπουργός, στο πρώτο Μνημόνιο.

Μέχρι σήμερα, μια σειρά από κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας έχουν τοποθετηθεί επί του θέματος, υπερασπιζόμενοι τον Κώστα Καραμανλή, ο οποίος κανιβαλίστηκε από τα ΜΜΕ εκείνης της περιόδου, ενώ την αντίθεση στάση, δηλαδή της υπεράσπισης του Ανδρέα Γεωργίου και των χειρισμών των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, κρατούν στελέχη με ΠΑΣΟΚογενή αναφορά ή προερχόμενα από τη Δράση και το Ποτάμι, που βρίσκονται σήμερα κοντά στην ηγετική ομάδα αλλά και το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τα πράγματα ωστόσο φαίνεται να σοβαρεύουν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες εκείνος που ζυγίζει τα δεδομένα, και σκέφτεται σοβαρά να προχωρήσει τις επόμενες μέρες σε ηχηρή δημόσια παρέμβαση για το σκάνδαλο Γεωργίου-ΕΛΣΤΑΤ, είναι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο μεγάλος ηττημένος των εσωκομματικών εκλογών της 10ης Ιανουαρίου για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, που κατάφερε ωστόσο να συγκεντρώσει το 48% της ψήφου της κοινωνικής βάσης της ΝΔ, έναντι 52% του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος παραμένει σημείο αναφοράς για ένα μεγάλο μέρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και των κομματικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, και το τελευταίο διάστημα έχει γίνει δέκτης της δυσφορίας και της κοινωνικής βάσης του κόμματος για την “αφωνία” της πρώην Συγγρού νυν Πειραιώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου