24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Ενοπλη ληστεία στο κέντρο της Αθήνας ....οι δράστες φέρονται να έχουν απομακρυνθεί με τα πόδια από την τράπεζα





Σκηνές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας, σε απόσταση αναπνοής από το κτήριο της ΓΑΔΑ.

Ενοπλη ληστεία
σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένο κοντά στο μέγαρο της ΓΑΔΑ. Τέσσερις ένοπλοι κουκουλοφόροι με πιστόλια και καλάσνικοφ εισέβαλαν σε... τράπεζα στην οδό Κηφισίας, ενώ μέσα υπήρχαν πελάτες.
Για τη ληστεία σημειώνεται ότι ενημερώθηκε η Αντιτρομοκρατική, καθώς ο τρόπος που έγινε «θυμίζει» έντονα αντιεξουσιαστικό χώρο.

 Παραμένει άγνωστο το ποσό που απέσπασαν οι δράστες. Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει το υλικό από τις κάμερες προκειμένου να καταφέρουν να εξιχνιάσουν τη ληστεία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πάντως, οι δράστες φέρονται να έχουν απομακρυνθεί 

με τα πόδια από την τράπεζα, αλλά είναι άγνωστο αν σε κοντινό σημείο τους περίμεναν συνεργοί τους, οι οποίοι τους διευκόλυναν στην απομάκρυνσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου