24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Χαλάζι πέφτουν τα κατασχετήρια ακίνητης και κινητής περιουσίας....ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΥΡΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ



 Καθημερινά αποστέλλονται χιλιάδες “ραβασάκια” σε όσους χρωστούν. 

Χαλάζι πέφτουν τα κατασχετήρια ακίνητης και κινητής περιουσίας, ενώ καθημερινά αποστέλλονται χιλιάδες “ραβασάκια” σε όσους χρωστούν στην εφορία και ταασφαλιστικά ταμεία. 
Σύμφωνα με δημοσίευμα ..
της Εφημερίδας των Συντακτών, περίπου 3 εκατ. τραπεζικά δάνεια δεν εξυπηρετούνται, στην πλειονότητά τους στεγαστικά και καταναλωτικά, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η… ανάπτυξη στην Ελλάδα παραμένει ανέκδοτο. Οι πολίτες χάνουν ή κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους, ακόμη και την πρώτη κατοικία, μετά το νόμο-¨φωτιά” που πέρασε η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα για την απελευθέρωση των πλειστηριασμών. 

Εκατομμύρια πολίτες και επαγγελματίες βρίσκονται αντιμέτωποι με τον εφιάλτη των πλειστηριασμών και των κατασχέσεων, καθώς οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του ιδιωτικού τομέα ξεπερνούν πλέον τα 215 δισ. ευρώ!

Πάνω από 1.200 ηλεκτρονικές εντολές κατάσχεσης καταθέσεων φεύγουν καθημερινά από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, ενώ ακόμη 600 κατασχετήρια αποστέλλονται από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών. 

Η κατάσταση πλέον σε οικονομία και, κυρίως, κοινωνία, έχει φτάσει σε τελειωτικό σημείο, ενώ είναι πρωτόγνωρος ο αριθμός των δεσμευμένων τραπεζικών λογαριασμών μικρομεσαίων, ανέργων και όλων των κατηγοριών φορολογουμένων για χρέη που αδυνατούν να πληρώσουν στο δημόσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου