Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2016

Υπεύθυνη πωλήσεων που δείχνει απόλυτα προσηλωμένη στο μίτινγκ, μετράει από μέσα της αντίστροφα μέχρι την άδειαΑκόμη ένα εβδομαδιαίο μίτινγκ ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά σε γνωστή ιδιωτική εταιρεία της Θεσσαλόνικης, με την Αναστασία Φ., υπεύθυνη πωλήσεων τα τελευταία 3 χρόνια, να κλέβει την παράσταση με την συγκέντρωση.. και την προσήλωση στον στόχο της.

Η 32χρονη, κοιτούσε με απόλυτη προσήλωση στα μάτια τους συναδέλφους και προϊσταμένους της, πότε σοβαρή και πότε χαμογελώντας, κουνώντας ταυτόχρονα το κεφάλι σε κάθε διαφάνεια που παρουσιαζόταν στην αίθουσα συνεδριάσεων της εταιρείας. Κανείς ωστόσο δεν γνώριζε πως η γυναίκα σκεφτόταν απλά τις επερχόμενες διακοπές της, μετρώντας αντίστροφα για την έναρξη των καλοκαιρινών της διακοπών.

«Δεν λέω, σημαντικό το νέο πρότζεκτ, αλλά ακόμα πιο σημαντικά τα μπάνια. Πού να συγκεντρωθείς όταν ξέρεις ότι σε 14 και σήμερα βγαίνεις σε άδεια; Μετρούσα τις ημέρες μία μία και όταν έφτασα στην τελευταία χαμογέλασα. Ευτυχώς, ο διευθυντής μου είπε κάτι ευχάριστο εκείνη την ώρα κι έτσι χαμογέλασε όλη η αίθουσα. Με συνεχάρη μάλιστα για τη σκληρή δουλειά μου. Πού να ‘ξερε ότι πριν το μίτινγκ είχα ανοιχτά στον υπολογιστή τέσσερα διαφορετικά tab με παραλίες και ξενοδοχεία», αποκαλύπτει η Αναστασία και συνεχίζει:

«Όταν ο διευθυντής ρώτησε αν έχουμε κάποια αμφιβολία για την επιτυχία του πρότζεκτ, φαντασιωνόμουν ήδη τη στιγμή που φεύγω για το λιμάνι και μετρώντας τις ημέρες, μονολόγησα ‘καμία’. Με συνεχάρη και είπε ότι είμαι παράδειγμα αυτοπεποίθησης και σιγουριάς. Πού να δει στο τελευταίο μίτινγκ που από μέσα θα φοράω μαγιό», συνέχισε, ενώ μας έδειχνε τις σημειώσεις της από το μίτινγκ, οι οποίες ήταν γεμάτες με κύματα, καρδούλες κι ένα μεγάλο ζωγραφισμένο κοκτέιλ.

Τέλος, το «Κουλούρι» επικοινώνησε και με τον διευθυντή της εταιρείας, ο οποίος τόνισε λακωνικά: «Όταν επιστρέψει απ’ την άδεια, θα πάρει προαγωγή. Μόνο έτσι μπορώ να ανταμείψω την Αναστασία, η οποία ήταν η μόνη που δεν κοιτούσε έξω απ΄ το παράθυρο στο μίτινγκ, κρατώντας συνεχώς σημειώσεις. Πού να ήξερε ότι ακόμη κι εγώ μετρούσα τις ημέρες μέχρι να φύγω διακοπές».