24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Σε περιπέτειες ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ....ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΘΑΥΜΑ....Κώστας Παπαδόπουλος, υπάρχει ένας ενδιαφερόμενος επενδυτής




http://pieriasport.blogspot.gr/

Η αλήθεια είναι μια, τη γουστάρουμε και θα λέμε πάντα αυτήν ακόμη κι αν δε γινόμαστε αρεστοί σε κάποιους τους οποίους ούτε κι εμείς …
βλέπουμε…

Πρίν από λίγη ώρα ήμουν με τον πρώην πρόεδρο του Πιερικού Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος με κάλεσε τηλεφωνικά σε ραντεβού να μιλήσουμε για τις εξελίξεις στον Πιερικό.

Επειδή είναι μια γενικά διαταραγμένη εποχή για τον σύλλογο και μια νέα χρονιά για την καινούργια διοίκηση που προσπαθεί αλλά δεν έχει δείξει ακόμη τι έχει καταφέρει να κάνει και πρέπει να έχει άποψη ο κόσμος του Πιερικού έγκυρα και εμπεριστατωμένα από πρώτο χέρι και όχι με το γνωστό τρόπο της π@π@ρολογίας που γενικότερα επικρατεί, είχα και την υποχρέωση αλλά και το καθήκον να παρουσιαστώ ενώπιον του Παπαδόπουλου και να ακούσω αυτά που θα πεί ώστε να υπάρχει σφαιρικά στη φίλαθλη γνώμη της περιοχής μας άποψη για όλα όσα συμβαίνουν.

Αφού ανταλλάξαμε τις ανάλογες…φιλοφρονήσεις λέγοντας ο ένας τον άλλον ότι δε χαιρόμαστε ιδιαίτερα που συναντιόμαστε, προχωρήσαμε στο λόγο της συνεύρεσης μας.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτά τα οποία μου είπε ο πρώην πρόεδρος του Πιερικού Κώστας Παπαδόπουλος, υπάρχει ένας ενδιαφερόμενος επενδυτής ο οποίος είναι τρομερά εύρωστος οικονομικά, θέλει να ασχοληθεί διοικητικά με τον Πιερικό και βάζει χρήματα για να υποστηρίξει τη δημιουργία μιας ομάδας που θα έχει στόχο να ενισχυθεί φέτος και να αλλάξει κατηγορία προς τα επάνω την επόμενη χρονιά με στόχο τη μεγάλη κατηγορία στο μέλλον.

Ο ενδιαφερόμενος προέκυψε μετά από παρότρυνση του Κώστα Παπαδόπουλου σε τρίτο άτομο γνωστό στις δυο πλευρές, που επι της ουσίας μεσολάβησε για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις.

Ο ενδιαφερόμενος ήρθε στην Κατερίνη, είδε τις εγκαταστάσεις, συνομίλησε με τον Κώστα Παπαδόπουλο και δεσμεύτηκε ότι αρχικά θα βάλει 40.000 ευρώ για να δώσει η ομάδα προκαταβολές και να αποκτήσει παίκτες που θα την ενισχύσουν αγωνιστικά.

Είναι ιδιοκτήτης της MedMar shipping Services και σίγουρα ένας οικονομικός κολοσσός που βρέθηκε από …σπόντα στην περιοχή μας αφού προσπάθησε να πάρει την Αναγέννηση Καρδίτσας την οποία τελικά δεν πούλησαν οι ιδιοκτήτες της.

Άκουσα με προσοχή αυτά που μου είπε ο πρώην πρόεδρος του Πιερικού και ζήτησα τηλεφωνική επικοινωνία με τον άθνρωπο του οποίου το όνομα δεσμεύτηκα να μην αποκαλύψω, ώστε να επιβεβαιώσω το ενδιαφέρον του και το ρεπορτάζ μου. Είναι πολύ πιθανό αύριο να έχω μαζί του τηλεφωνικά επικοινωνία ώστε να αναφέρω πλέον αυτά που θα μου πεί ο ίδιος ο φερόμενος ώς ενδιαφερόμενος και όχι ο Κώστας Παπαδόπουλος, τον οποίο ούτε μπορώ να πώ ότι δεν πιστεύω αφού τα είπε μπροστά σε έναν πολύ σοβαρό άνθρωπο και φίλο, αλλά και ούτε μπορώ να πώ ότι πιστεύω γιατί και στο παρελθόν, το συγκεκριμένο έργο που έχει να κάνει με αυτά που είπαμε σε σχέση με αυτά που έγιναν, το έχω ξαναδεί.

Το σίγουρο όμως είναι ότι εδώ κάτι υπάρχει και θα βγεί άμεσα με πράξεις και όχι με λόγια αφού η συγκεκριμένη είναι εβδομάδα εξελίξεων.
Νας ενημερώσω λοιπόν ότι θετικοί να αναμιχθούν ξανά στο διοικητικό σχήμα του Πιερικού και σαν συμπαίκτες του Παπαδόπουλου και του νέου επενδυτή, είναι ο επίσης πρώην πρόεδρος Γιώτης Αθανασιάδης και ο πρώην αντιπρόεδρος Αλέκος Καλτσίδης με τους οποίους συναντήθηκε σήμερα ο πρώτος στον Κορινό.

Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη η συζήτηση του προέδρου της ομάδας Τάσου Σαραηλίδη με τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Για ότι νεότερο είμαστε εδώ και θα σας ενημερώσουμε άμεσα και έγκυρα με την ανάλογη σοβαρότητα που αρμόζει το συγκεκριμένο θέμα το οποίο θα δρομολογήσει ίσως ιστορικά, πολύ μεγάλα πράγματα για το μέλλον του συλλόγου.

Με κάθε επιφύλαξη για τα παραπάνω (όχι για τα γεγονότα αλλά τα όσα έμαθα και σας αναφέρω αφού δε τα έχω επιβεβαιώσει)...

Μπάμπης Πεΐδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου