24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

«Πέταξε» με Σαββίδη ο ΠΑΟΚ!



Τον Ιβάν Σαββίδη συνάντησαν τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», λίγη ώρα πριν από την αναχώρησή τους για την Τιφλίδα όπου αύριο θα αντιμετωπίσουν την Ντιναμό για τα πλέι οφ του Europa League. 

Ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ βρέθηκε με την οικογένεια και τους στενούς του συνεργάτες στο αεροδρόμιο, συνομίλησε με κάποιους από τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο, και όπως έγινε γνωστό θα ταξιδέψει και εκείνος για την πρωτεύουσα της Γεωργίας για να δώσει το «παρών» στο ματς. 


Στη συνέχεια, ο ομογενής επιχειρηματίας εξέφρασε την ελπίδα η ομάδα να κάνει το πρώτο βήμα και να καταφέρει στην Τούμπα να «σφραγίσει» την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης. 

Η αποστολή έφτασε στις 9 στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», με τον Βλάνταν Ίβιτς να έχει επιλέξει 22 ποδοσφαιριστές για την πρώτη αναμέτρηση στη Γεωργία. 

Στην «ασπρόμαυρη» αποστολή μετέχουν οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Γιαννούλης, Κίτσιου, Μάτος, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Κρέσπο, Κάνιας, Σάχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ζάιρο, Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Περέιρα και Κουλούρης. 

Εκτός έμειναν οι Τζιόλης, Βαρέλα και Πέλκας, όπως και ποδοσφαιριστές που δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα. 

Στην Τιφλίδα ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 20:30 ώρα Ελλάδας, ενώ στις 19:45 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Βλάνταν Ίβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου