24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

.....πέταξε η αποστολή του Ολυμπιακού με πτήση τσάρτερ για το Οπόρτο για τον πρώτο αγώνα των playoffs του Europa League





Στις 15:30 πέταξε η αποστολή του Ολυμπιακού με πτήση τσάρτερ για το Οπόρτο κι από εκεί οδικώς για την Αρούκα, όπου την Πέμπτη το βράδυ θα
αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα στον πρώτο αγώνα των playoffs του Europa League.





Ο Πάουλο Μπέντο συνοδευόταν από τους συνεργάτες του, τον Αριέλ Ιμπαγάσα και τον Φρανσουά Μοντέστο, ενώ παρών ήταν και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μιχάλης Κουντούρης. 

Στην αποστολή είναι και ο Τζίμι Ντουρμάζ, μολονότι είναι κοινό μυστικό πως ο Σουηδός εξτρέμ είναι υπό παραχώρηση. Στην Αθήνα έμειναν οι τραυματίες Σιόβας, Μανιάτης, Μπουχαλάκης και Ελαμπντελαουί, ενώ φυσικά έμεινε εκτός και ο νεοαποκτηθείς Αντρέ Μάρτινς, που δεν έχει καν προλάβει να ενσωματωθεί μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. 



Ο Πορτογάλος προπονητής πήρε μαζί του 22 παίκτες, ανάμεσα στους οποίους και οι νεαροί Ανδρούτσος, Χουτεσιώτης, Μανθάτης, Ρέτσος, Τσιμίκας και Βούρος. Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Μποτία, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρέτσος, Σεμπά, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντιέλαρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου