ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016

Τραγωδία στα Σκόπια... Toυλάχιστον 15 νεκροί από πρωτοφανή καταιγίδα μόλις δύο ωρών..Φόβοι πως ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί καθώς εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί αγνοούμενοι.Τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την καταιγίδα, που συνοδευόταν από πολύ ισχυρούς ανέμους, η οποία έπληξε το βράδυ του Σαββάτου τα Σκόπια...ανακοίνωσε σήμερα μια εκπρόσωπος των αστυνομικών αρχών της ΠΓΔΜ.
Σχετικό βίντεο παρακάτω...

Τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την καταιγίδα, που συνοδευόταν από πολύ ισχυρούς ανέμους, η οποία έπληξε το βράδυ του Σαββάτου τα Σκόπια...ανακοίνωσε σήμερα μια εκπρόσωπος των αστυνομικών αρχών της ΠΓΔΜ.

«Στις 8.30 σήμερα το πρωί εντοπίσαμε 15 νεκρούς», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Λία Μπεντέφσκα, σημειώνοντας ότι οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνές τους στην περιοχή για τον εντοπισμό και άλλων θυμάτων.
Πολλά αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από τα νερά και ο αυτοκινητόδρομος που περιβάλλει την πρωτεύουσα έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από τις πλημμύρες.

Η πρωτοφανής σε ένταση καταιγίδα διήρκησε περίπου δύο ώρες ενώ η βροχή σταμάτησε νωρίς το πρωί και αυτή τη στιγμή επικρατεί ηλιοφάνεια, όμως οι μετεωρολόγοι προβλέπουν νέες καταιγίδες απόψε το βράδυ.

«Είναι πολύ λυπηρό, υπάρχουν πολλά θύματα», είπε ένας αξιωματικός της αστυνομίας.