24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Βρέθηκε η 27χρονη φοιτήτρια από τη Ν. Σμύρνη- Τί είπε στους αστυνομικούς




Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης της φοιτήτριας της ΑΣΟΕΕ Μαρίας Νέστορα, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τις 27 Αυγούστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την 27χρονη αναγνώρισε μια γυναίκα να κάνει διακοπές σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι και είναι καλά στην υγεία της.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, το πρόσωπο που εντόπισε την κοπέλα ήταν μία υπάλληλος του ξενοδοχείου, που μόλις σιγουρεύτηκε ότι πρόκειται για την εξαφανισμένη φοιτήτρια, αποφάσισε να ειδοποιήσει την αστυνομία. Αμέσως οι αστυνομικοί έφτασαν στο ξενοδοχείο και περίμεναν την κοπέλα να εμφανιστεί. 

Μόλις την είδαν τη ρώτησαν αν ονομαζόταν Μαρία Νέστορα. Εκείνη απάντησε καταφατικά και μόλις της εξήγησαν γιατί τη ψάχνουν, δήλωσε έκπληκτη λέγοντας: «Κάνω διακοπές, δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα!».

Αυτή την ώρα μεταβαίνουν στο ξενοδοχείο όπου βρέθηκε, ο πατέρας της μαζί με έναν οικογενειακό φίλο που είναι γιατρός, αλλά και έναν ψυχολόγο από το Σισμανόγλειο. 

Η 27χρονη φοιτήτρια, μια μέρα πριν εξαφανιστεί,είχε πει στη μητέρα της πως έπρεπε να τακτοποιήσει μια δουλειά και να μην ανησυχεί αν δεν έχει νέα της.

Σύμφωνα με τη μητέρα της, το τελευταίο διάστημα υπήρχαν αλλαγές στη συμπεριφορά της. Παραμελούσε την εμφάνισή της και φαινόταν φοβισμένη και κλεισμένη στον εαυτό της. Πίστευε πως την παρακολουθούσαν μέσω ίντερνετ και λίγο πριν εξαφανιστεί απενεργοποίησε την προσωπική της σελίδα στο Facebook και το κινητό της τηλέφωνο.

Η νεαρή ήταν σε άθλια κατάσταση (σύμφωνα παντα με τη μητέρα της) και είχε πει ότι κάποιοι χάκερς την απειλούσαν και γι αυτό είχε απενεργοποιήσει και την προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Στις 27 Αυγούστου, η μητέρα της πήγε στο super market και όταν επέστρεψε στο σπίτι η Μαρία είχε φύγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου