24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

.....αργά το βράδυ στην Εισαγγελέα Διαφθοράς κ. Ράικου ο φάκελος ο οποιος αφορά το κόκκινο χαρτοφυλάκιο της τράπεζας, που φτάνει το 60% του χαρτοφυλακίου της Attica Bank....


Ραγδαίες εξελίξεις στην Attica Bank - Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Πανταλάκης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Αttica Bank μετά την επιμονή του ΤΣΜΕΔΕ να τοποθετηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας, Κωνσταντίνος Μακέδος.


Κινδυνεύει με ναυάγιο, όπως όλα δείχνουν, η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου
της Attica Bank, καθώς το ΤΣΜΕΔΕ επιμένει για την τοποθέτηση του κ. Μακέδου στο Διοικητικό Συμβούλιο, κάτι όμως που η Τράπεζα της Ελλάδος το θεωρεί "αιτία πολέμου".


Ωστόσο, ενώ υπάρχει σκληρή αντιπαράθεση ανάμεσα στο ΤΣΜΕΔΕ και την Τράπεζα της Ελλάδος, όπως έγινε γνωστό, τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου αναλαμβάνει ο κ. Πανταλάκης.


Ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας αντιδρά με σφοδρότητα στο ενδεχόμενο να μπει ο κ. Μακέδος στο Δ.Σ. καθώς σύμφωνα με κύκλους δεν μπορεί να είναι μέλος του Δ.Σ. και συγχρόνως μέλος εταιρείας.


Μάλιστα, λόγω αυτών των εξελίξεων ο κ. Στουρνάρας ανέβαλε το ταξίδι του την Τρίτη στην Φρανκφούρτη προκειμένου να περιμένει να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Attica Bank.


Εάν επιμείνει το Δ.Σ. της τράπεζας στην τοποθέτηση του κ. Μακέδου και δεν απορριφθεί τότε ο Γιάννης Στουρνάρας είναι αποφασισμένος να τοποθετήσει Επίτροπο στην τράπεζα, κάτι που ουσιαστικά σημαίνει πως το Δ.Σ. δεν θα έχει καμία εξουσία.


Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsΙt το πόρισμα από τον έλεγχο που διενεργήθηκε στην τράπεζα θα δοθεί μέχρι αργά το βράδυ στην Εισαγγελέα Διαφθοράς κ. Ράικου και ο φάκελος αφορά το κόκκινο χαρτοφυλάκιο της τράπεζας, που φτάνει το 60% του χαρτοφυλακίου της Attica Bank. 


Ο έλεγχος αυτός αφορά τα δάνεια που δόθηκαν χωρίς σοβαρές εγγυήσεις αλλά και τον τρόπο που έγινε πρόσφατα η ανακεφαλοποίηση της τράπεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου