24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Ισόβια στο «γιατρό με τη Φεράρι» της Σκύρου....ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ....ΜΑΙΜΟΥ


Εκτός του ότι όλα τα πιστοποιητικά του ήταν πλαστά, κυκλοφορούσε με τρία ΑΦΜ και τρεις αστυνομικές ταυτότητες.

Ο Γιάννης Καστάνης είχε προσληφθεί το 2000 και τα ποσά που είχε εισπράξει από μισθούς, εφημερίες κ.λ.π. όλα αυτά τα χρόνια αγγίζουν τον ποσό των 667.000 ευρώ - Δις ισόβια στο συγκατηγορούμενό του.Την ποινή της ισόβιας
κάθειρξης επέβαλε το Εφετείο στον γιατρό «μαϊμού» της Σκύρου, Γιάννη Καστάνη. 
Ο "γιατρός με τη Φεράρι" υποστήριξε ότι δεν γνώριζε ότι το πτυχίο του ήταν πλαστό και ότι έκανε κανονικά το αγροτικό του, όπως όλοι οι γιατροί. Είπε ότι έδωσε κανονικά εξετάσεις και ότι πέρασε με υψηλό βαθμό στην Αθήνα. 

Το δικαστήριο που τον καταδίκασε σε ισόβια, βασίστηκε στην απάτη κατά του ελληνικού Δημοσίου. Κι αυτό γιατί, όλα αυτά τα χρόνια -13 χρόνια- που ήταν διευθυντής στο νοσοκομείο της Σκύρου, πήρε 667.000 ευρώ! Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν, καταδικάστηκε για απάτη σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου. 

Η υπόθεση έγινε γνωστή πριν από τρία χρόνια έπειτα από καταγγελία πολίτη και τον Μάιο του 2014, με εντολή του γενικού γραμματέα του υπουργείου Υγείας, ανακλήθηκε ο διορισμός του. Από τότε είχε διαφύγει στην Αμερική όπου συνελήφθη τον περασμένο Φεβρουάριο. 

Ο Καστάνης έχει ήδη έχει καταδικαστεί και σε 22 μήνες ερήμην για πλαστογραφία. 

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Γ. Καστάνης είχε εργαστεί σαν σερβιτόρος σε φαστφουντάδικα και ελληνικά εστιατόρια στην Αμερική. Μετά από λίγα χρόνια πήγε στην Ιταλία, όπου παρακολούθησε μαθήματα πρώτων βοηθειών. Στη συνέχεια κατέθεσε πλαστά έγγραφα και κατάφερε να αναγνωριστεί από το ΔΙΚΑΤΣΑ το πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο Σαπιέντσα. 

Με πλαστά έγγραφα πήρε και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας του Νομού Αργολίδας και ξεκίνησε την ειδικότητά του στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας. Λίγα χρόνια μετά πήρε τον τίτλο του ειδικευόμενου γενικού ιατρού και διορίστηκε στο Περιφερειακό Ιατρείο της Σκύρου. 

Στον συγκατηγορούμενό του, που ήταν ακτινολόγος στο νησί ενώ στην πραγματικότητα ήταν... φωτογράφος, επιβλήθηκε ισόβια για κάθε κατηγορία. Δηλαδή δις ισόβια γιατί είχε δύο κατηγορίες. Βέβαια, ο συγκεκριμένος άνθρωπος βρίσκεται στο εξωτερικό και αναμένεται να συνεχίσει κανονικά τη ζωή του, ανενόχλητος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου