Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016

Θεσσαλονίκη....Δύο άνθρωποι χάθηκαν στη θάλασσα προσπαθώντας να σώσουν ένα σκύλοΣύμφωνα με πληροφορίες ο ένας εκ των δυο αγνοουμένων εντοπίστηκε με διακομίζεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου - Σκάφος του Λιμενικού προσπαθεί να εντοπίσει τον άλλον αγνοούμενο - Το περιστατικό σημειώθηκε στην παραλία της Θεσσαλονίκης, πολύ κοντά στον Λευκό Πύργο 

Για άγνωστους λόγους ένα σκυλάκι έπεσε στη θάλασσα, στην παραλία της Θεσσαλονίκης,σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από τον Λευκό Πύργο. Ο ιδιοκτήτης του βούτηξε στη θάλασσα για να το σώσει, όμως στη συνέχεια, χάθηκαν τα ίχνη του. 

Το συγκλονιστικό είναι ότι λίγο αργότερα εξαφανίστηκε και ένα δεύτερο πρόσωπο που επίσης έπεσε στη θάλασσα για να βοηθήσει τον ιδιοκτήτη του σκύλου να βγει στην επιφάνεια και να σώσει το κατοικίδιό του. Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Υγείας, ο ένας εκ των δύο αγνοουμένων (που πιστεύεται ότι είναι ανήλικος) εντοπίστηκε από το Λιμενικό και διακομίζεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. 

Στην περιοχή βρίσκεται ένα σκάφος του Λιμενικού που προσπαθεί να εντοπίσει ίχνη του άλλου αγνοούμενου αλλά και δύο ασθενοφόρα με διασώστες του ΕΚΑΒ. Ωστόσο, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, το σκάφος του Λιμενικού διαθέτει έναν πολύ μικρό φακό ο οποίος δεν μπορεί να φωτίσει επαρκώς το χώρο ώστε να εντοπιστούν τα ίχνη του.