24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Παναγιώτης Κουρουμπλής ....Υπάρχει οργανωμένη προσπάθεια να πέσει η κυβέρνηση



Ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, σε συνέντευξή που παρέθεσε σήμερα του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm και στο Ν. Χατζηνικολάου, τώρα κατάλαβε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη οργανωμένη προσπάθεια να πέσει η κυβέρνηση λόγω
του διαγωνισμού αδειοδότησης των τηλεοπτικών καναλιών! Κάλλιο αργά παρά ποτέ!…

«Υπάρχει μια οργανωμένη προσπάθεια να πέσει η κυβέρνηση. Αυτή είναι η όλη ουσία. Ή θα καταργηθεί η ιστορία των αδειοδοτήσεων, γιατί κλήθηκαν επιτέλους στα 27 χρόνια κάποιοι να πληρώσουν, ή θα πέσει η κυβέρνηση», τόνισε ο κ. Κουρουμπλής.

Ο υπουργός επισήμανε ότι υπάρχει διάταξη στις προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος, ότι αν αύριο διαπιστωθεί ότι και ένας εκ των υπερθεματιστών έχει πρόβλημα, η πρώτη δόση συν τα 3 εκατομμύρια της εγγύησης καταπίπτουν υπέρ του Δημοσίου. «Αυτό είναι πρόνοια του νόμου που προστατεύει το Δημόσιο. Αν αποδειχθεί ότι κάποιος έχει προβλήματα θα πάμε στον επόμενο, όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός, αλλά θα έχει πάρει το δημόσιο άλλα 18 εκατ.».

Όσον αφορά τα δάνεια της Attica bank προς τον κ. Καλογρίτσα, ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε: «Τι δάνεια υπήρξαν ; Γιατί δεν υπήρξαν μόνο στην περίπτωση αυτού του κυρίου δάνεια. Ας πούμε, η περίπτωση Μαρινόπουλου, από 2011 χωλαίνει και έφτασαν τα 1 δισ., να μας πούνε πώς τα δίνανε τόσο εύκολα», ενώ προσέθεσε ότι «υπάρχει και ένα άλλο ζήτημα. Δεν σημαίνει ότι όποιος παίρνει δάνεια είναι και επιλήψιμος. Να ελεγχθεί αν είναι ενήμερος, αν τα αποπληρώνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου