24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Π. Τατούλη... «Φιάσκο η συνάντηση εργασίας στο ΥΠΕΣ για τις πλημμύρες στην Πελοπόννησο»



«Φιάσκο» χαρακτήρισε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης τη σημερινή στάση της κυβέρνησης και των τεσσάρων υπουργών της, στην «συνάντηση εργασίας» για τις πλημμύρες, όπως την ονομάτισαν, που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών, μιλώντας στο περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου, ενημερώνοντας σχετικά για τη συνάντηση.

«Περιμέναμε από την κυβέρνηση να ανακοινώσει συγκεκριμένα μέτρα και συγκεκριμένες προτάσεις, αλλά δεν έκανε τίποτα από αυτά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης και σημείωσε ότι η περιφερειακή αρχή πήγε έτοιμη στην συνάντηση με υψηλό επίπεδο προετοιμασίας και συγκεκριμένες απόψεις και προτάσεις, για να διευκολυνθεί η κυβέρνηση στην αποκατάσταση των βλαβών.

Ο Πέτρος Τατούλης σημείωσε ακόμα, ότι τα κυβερνητικά κλιμάκια εμπιστεύθηκαν την περιφέρεια Πελοποννήσου, τόσο για να ενημερωθούν, όσο και να συνεργασθούν για τα προβλήματα των περιοχών που επλήγησαν και αυτό «γιατί είμαστε προσεκτικοί, γνωρίζουμε τα προβλήματα και ανταποκρινόμαστε άμεσα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την άμεση επαναλειτουργία του αεροδρομίου της Καλαμάτας».

Επιπλέον, υπογράμμισε πως, πρώτο μέλημα της περιφέρειας είναι η αντιμετώπιση των προβλημάτων των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων «και για το λόγο αυτό επεξεργαζόμαστε ένα σχέδιο ενίσχυσης των πληγέντων, μέσα από το Κοινωνικό Ταμείο, στο επίπεδο της σίτισης και κόστους σπουδών των παιδιών τους»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου