24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Πολύ σημαντική μεταγραφή για τον ιστορικό Πιερικό, ο οποίος ενέταξε στο ρόστερ του τον πολύπειρο δεξιό μπακ Παναγιώτη Αχείμαστο!


Τον άνθρωπό του για το δεξιό άκρο της άμυνας βρήκε ο Πιερικός! 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πολύπειρος Παναγιώτης Αχείμαστος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Κατερίνης και θα την ενισχύσει στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής για ό,τι καλύτερο. Και γιατί όχι να μπει «σφήνα» σε Ολυμπιακό και Νίκη Βόλου, διεκδικώντας την άνοδο στη Football League. 

Ο 25χρονος οπισθοφύλακας -με πολλές επιθετικές αρετές- βρίσκεται ήδη στην Πιερία και θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει καταγράψει πολλά... χιλιόμετρα στα ελληνικά γήπεδα κι ενώ πέρσι αγωνιζόταν στην Χαλκίδα. Παλιότερα έχει αγωνιστεί στον ιστορικό Φωστήρα, με τον οποίο έκανε «παπάδες» στα γήπεδα της Football League για δύο σεζόν. Στο παρελθόν έχει περάσει εξίσου από Παναιγιάλειο, Τηλυκράτη, καθώς και από την τσέχικη Ζενίτ Τσάσλαβ, δείγμα των «παραστάσεων» που έχει! 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πιερικός ξεκίνησε ιδανικά στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, επικρατώντας 3-0 της Ένωσης Απολλωνίου/ Ιστιαίας και πλέον με τον «μπαρουτοκαπνισμένο» Αχείμαστο στη σύνθεσή του, κοιτάζει όλο και πιο ψηλά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου