24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Ο Δημήτρης Ελευθεριάδης υποψήφιος για προεδρος της ΕΠΟ


Ο Ελευθεριάδης είναι πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας και φέρεται να είναι στο πλευρό του περίπου 30 Ενώσεις, κάτι που σημαίνει πως θα εκλεγεί πρόεδρος.

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης «τελειώνει» από την ΕΠΟ, αφού δεν θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές. Άλλωστε έχει και νομικά ζητήματα, σχετικά με την υπόθεση
της «κάρτας υγείας» του ποδοσφαιριστή.

Έτσι η ΕΠΟ πρότεινε νέο πρόσωπο που θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του Οκτωβρίου. Πρόκειται για τον Δημήτρη Ελευθεριάδη, που όπως προκύπτει τις τελευταίες ώρες, είναι ο «εκλεκτός» της πλευράς της ΕΠΟ που θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Βαγγέλη Γραμμένο της αντιπολίτευσης.Ο Ελευθεριάδης είναι πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας και φέρεται να είναι στο πλευρό του περίπου 30 Ενώσεις, κάτι που σημαίνει πως θα εκλεγεί πρόεδρος.

Η παράταξη της πλειοψηφίας της ΕΠΟ με την  συγκέντρωση στην Αθήνα «έγραψε» την επόμενη μέρα με… πινελιά ανανέωσης. Στη συγκέντρωση έλαβαν μέρος 26 ενώσεις, τρεις ΕΠΣ έστειλαν μήνυμα στήριξης συν μια ακόμη από το Ιόνιο Πέλαγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου