24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Μπουτάρης....«δεν είμαι Νέα Δημοκρατία»... ομως τον κ. Μητσοτάκη τον στηρίζω, γιατί, προφανώς, είναι ο πιο καλός από όλους


«Ο πρόεδρος έχει μια πολύ μεγάλη εμπειρία στη δημόσια διοίκηση, ακούει με άλλο αυτί όλες τις απαιτήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Από φιλοφρονήσεις...
χαρακτηρίστηκε η συνάντηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την πρώτη ημέρα επίσκεψης του δεύτερου στη συμπρωτεύουσα ενόψει ΔΕΘ.

Ο κ. Μπουτάρης αν και υπενθύμισε ότι «δεν είμαι Νέα Δημοκρατία» συμπλήρωσε ότι «τον κ. Μητσοτάκη τον στηρίζω, γιατί, προφανώς, είναι ο πιο καλός από όλους. Μην μπαίνουμε σε τέτοια συζήτηση».

Όπως εξήγησε «ο πρόεδρος έχει μια πολύ μεγάλη εμπειρία στη δημόσια διοίκηση, ακούει με άλλο αυτί όλες τις απαιτήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Και έχει και τον τρόπο να φιλτράρει αυτά που πρέπει να κάνει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, η Περιφέρεια και το Κράτος».

Από την πλευρά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπενθύμισε ότι η Θεσσαλονίκη έχει μπει στο δίκτυο των 100 πιο ανθεκτικών πόλεων προσθέτοντας ότι «και πράγματι, αγαπητέ Δήμαρχε, και η Θεσσαλονίκη, αλλά και οι Θεσσαλονικείς, έχουν δείξει πολύ μεγάλη αντοχή στα χρόνια της κρίσης».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ η Θεσσαλονίκη βρίσκεται αντιμέτωπη «και με πολύ ενδιαφέρουσες προοπτικές». «Ας εκμεταλλευτούμε, λοιπόν, όλοι μαζί – κεντρικό Κράτος, Δήμος, Περιφέρεια – με καλύτερο επίπεδο συνεννόησης και διευκολύνοντας το έργο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δηλαδή με περισσότερους βαθμούς αυτονομίας, αυτές τις μεγάλες προοπτικές, ώστε να γίνει η Θεσσαλονίκη αυτό που πραγματικά της αξίζει» συμπλήρωσε.

Απαντώντας, τέλος, στις φιλοφρονήσεις του Γιάννη Μπουτάρη ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι αν και «είναι γνωστό ότι με το Δήμαρχο προερχόμαστε από άλλους ιδεολογικούς χώρους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να βρούμε ένα πεδίο κοινής λογικής. Διότι αυτό το οποίο λείπει σήμερα από τη χώρα, αυτό που λείπει κυρίως από τη Δημόσια Διοίκηση σε όλα τα επίπεδα, είναι ακριβώς αυτή η κοινή λογική. Άνθρωποι να κάθονται κάτω, να βλέπουν ποια είναι τα συγκεκριμένα προβλήματα και να προτείνουν ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες λύσεις. Αυτό ακριβώς πρεσβεύει και ο νέος πολιτικός λόγος της Νέας Δημοκρατίας, μακριά από στερεότυπα του παρελθόντος. Η δική μας δουλειά – δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ – είτε κάποιος είναι δήμαρχος, είτε είναι υπουργός, είτε είναι πρωθυπουργός, είναι βασικά να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα των πολιτών. Και το επίπεδο της συνεργασίας μας κυρίως σε αυτόν τον τομέα κρίνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου