24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Μητσοτάκης... Ανάπτυξη μόνο με φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις



Οι φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις είναι ο μόνος δρόμος για να βγει η χώρα από την κρίση δήλωσε ο Πρόεδρος της ΝΔ, μετά την συνάντηση που είχε στην Πορτογαλία με τον πρώην πρωθυπουργό, Πέδρο Πάσος Κοέλιο. 

“Είναι ξεκάθαρο ότι μόνο οι φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις, που στηρίζουν
την πραγματική οικονομία και προσελκύουν ιδιωτικές επενδύσεις, μπορούν να δώσουν αναπτυξιακή προοπτική στη χώρα”, δήλωσε ο πρόερος της ΝΔ και πρόσθ

“Οποιαδήποτε απόπειρα αυτές οι μεταρρυθμίσεις να ακυρωθούν, δημιουργούν τελικά πρόβλημα στην ίδια τη βιωσιμότητα της οικονομίας. Αυτό είναι το ζήτημα το οποίο αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα, κάτω από μια Αριστερή Κυβέρνηση. Εν μέρει αυτό είναι και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Πορτογαλία”. 

Ο κ. Μητσοτάκης είπε ακόμη ότι είχαν μια πολύ ειλικρινή συζήτηση για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι δύο χώρες, η Ελλάδα και η Πορτογαλία, αλλά και τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Σημείωσε ότι Ελλάδα και Πορτογαλία έχουν πολλές ομοιότητες καθώς είναι δύο μεσογειακές χώρες περίπου με το ίδιο μέγεθος, μεσογειακές που και πέρασαν από την εμπειρία ενός προγράμματος προσαρμογής. 

“Μόνο που η Πορτογαλία κατάφερε κάτω από την ηγεσία του Πέδρο Πάσος Κοέλιο να απομακρυνθεί από τα Μνημόνια, ενώ δυστυχώς η χώρα μου βρίσκεται ακόμα σε ένα τρίτο εξαιρετικά επώδυνο Μνημόνιο, ως αποτέλεσμα των προβληματικών χειρισμών της υφιστάμενης Κυβέρνησης” ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ. 

Επισήμανε ακόμη ότι “συζητήσαμε με τον Pedro Passos Coelho τις προοπτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις απαντήσεις που μπορεί να δώσει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα στις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ένωσή μας, ειδικά μετά την προβληματική ιστορία του Brexit”. 

Κλείνοντας ανέφερε ότι η απάντηση στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρώπη δεν μπορεί να έρθει από την Αριστερά, “η Κεντροδεξιά οφείλει να προτάξει για τους πολίτες της Ευρώπης ένα νέο αναπτυξιακό όραμα το οποίο θα μπορέσουν οι Ευρωπαίοι πολίτες να αγκαλιάσουν και να πιστέψουν και πάλι”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου