24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Αυτό είναι το βοσκοτόπι του Καλογρίτσα!


Υπάρχουν δυο μαντριά και δύο αξιοπρεπέστατες οικογένειες 


Viral εχει γίνει τις τελευταίες ώρες το πηγαίο γέλιο του πρώην προέδρου του Δ.Σ Ιθάκης, Χρήστου Σκληρού, όταν οι δημοσιογράφοι τον πληροφορούν για την εγγύηση που έβαλε ο Χρήστος Καλογρίτσας, ώστε
να πάρει τηλοπτική άδεια, και δεν είναι άλλη από ένα... βοσκοτόπι στο πανέμορφο νησί της Ιθάκης. 



«Μου φάνηκε τόσο παράξενο, ασύλληπτο σαν εικόνα ότι μπορεί κάποιος να βάλει ως εγγύηση σε συναλλαγή του με το Δημόσιο, ένα βοσκοτόπι. Μου ήρθε αυθόρμητο! Ακούω ότι ο Πρωθυπουργός θα μοιράσει κάποιο κοινωνικό μέρισμα από τα χρήματα των τηλεοπτικών αδειών. Αν είναι έτσι, και ο καθένας μπορεί να δίνει βοσκοτόπια, τότε θα πάρουμε από μια γίδα» είπε ο κ. Σκληρός μιλώντας στους «Αταίριαστους» και τον ΣΚΑΪ. 

Αναφορικά με το ίδιο το αγροτεμάχιο, σημείωσε ότι πρόκειται για έναν ορεινό όγκο στο νότιο τμήμα του νησιού, σημειώνοντας ότι η χρήση του ήταν πάντα γεωργική και κτηνοτροφική. «Υπάρχουν δυο μαντριά και δύο αξιοπρεπέστατες οικογένειες που προσέχουν το μέρος» σημείωσε ο πρώην πρόεδρος του ΔΣ Ιθάκης. 

Όπως είπε μάλιστα, δεν πρόεκιται για παραθαλάσσιο οικόπεδο, καθώς η θάλασσα είναι πολύ μακρία και καταλήγει σε γκρεμνώδεις περιοχές, ενώ έχει πουρνάρια με βλάστηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου