24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Ανεμοστρόβιλος σάρωσε τη Ζάκυνθο...Σήκωσε στέγες, έριξε δέντρα...



Μεγάλα προβλήματα στο νησί προκάλεσε ανεμοστρόβιλος που πέρασε από την περιοχή, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η...
άμεση επέμβαση των συνεργείων της ΔΕΔΔΗΕ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ζακύνθου.

Τα σημαντικότερα προβλήματα αυτή την στιγμή εντοπίζονται στην περιοχή του Αλυκάνα, όπου ο δυνατός ανεμοστρόβιλος ξερίζωσε δέντρα και έσπασε κολώνες ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ σήκωσε και στέγες από μικρά μαγαζιά και πήρε τσίγκους και άλλα ελαφριά υλικά.

Στο σημείο βρέθηκαν τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ που προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις ζημιές και ένα πυροσβεστικό όχημα που χρειάστηκε να κόψει δέντρα που ξεριζώθηκαν. Επίσης, στο γειτονικό χωριό, Σκουλικάδο, ο ανεμοστρόβιλος ξερίζωσε δέντρα και πήρε μαζί του σκεπές στάβλων και αγροκτημάτων χωρίς ευτυχώς να προκαλέσει τραυματισμούς.

Ακόμα και στην πόλη της Ζακύνθου προκλήθηκαν υλικές ζημιές από τους δυνατούς ανέμους με χαρακτηριστικό παράδειγμα η μετακίνηση βαγονιού από τρενάκι που κάνει το γύρω της πόλης.

Τέλος προβλήματα με την ηλεκτροδότηση αντιμετώπισαν τα χωριά Αγαλάς, Λιθακιά και Βασιλικό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου