24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Τουρκία.... Η κόρη του εισαγγελέα που βρέθηκε απαγχονισμένος λέει ότι ο πατέρας της δολοφονήθηκε


Ο 47χρονος Τούρκος εισαγγελέας Σεϊφετίν Γιγκίτ συνελήφθη με την κατηγορία ότι είναι υποστηρικτής του Φετουλάχ Γκιουλέν - Είναι ο εισαγγελέας που το 2013 ερευνούσε το σκάνδαλο διαφθοράς στο οποίο εμπλεκόταν και μέλη της οικογένειας του Ερντογάν

Απαγχονισμένος σε τουαλέτα της φυλακής βρέθηκε ο 47χρονος Τούρκος εισαγγελέας, Σεϊφετίν Γιγκίτ...


Ο εισαγγελέας είχε συλληφθεί μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου στην Τουρκία με την κατηγορία ότι είναι υποστηρικτής του αυτοεξόριστου στις ΗΠΑ κληρικού Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο η κυβέρνηση Ερντογάν κατηγορεί ως υποκινητή του πραξικοπήματος.

Όμως, στην κηδεία του Τούρκου εισαγγελέα, που έγινε το Σάββατο στην Προύσσα, η κόρη του Αισά Γιγκίτ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο πατέρας της δεν ήταν άτομο που θα αυτοκτονούσε ενώ αποκάλυψε ότι πρόσφατα, τον είχε επισκεφθεί στην φυλακή και ήταν ευδιάθετος. Η ίδια, υποστήριξε ότι ο εισαγγελέας δεν ανήκε στο κίνημα του Γκιουλέν αλλά στο κίνημα του κληρικού Süleyman Hilmi Tunahan, το οποίο ιδρύθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα.«Δεν ήταν μέλος του κινήματος του Γκιουλέν, αλλά του κινήματος Süleymancı. Αυτό δεν είναι αυτοκτονία, αλλά φόνος δεν ήταν άτομο που θα αυτοκτονούσε», δήλωσε η κόρη του εισαγγελέα και πρόσθεσε ότι ο πατέρας της μέσα στην φυλακή είχε γράψει γράμματα στην οικογένειά του αλλά και στον πρόεδρο Ερντογάν.
Ο εισαγγελέας Γιγκίτ είχε ασχοληθεί με ένα μέρος των δραστηριοτήτων της οικογένειας Ερντογάν, το 2013, όταν ο σημερινός πρόεδρος ήταν πρωθυπουργός. Ήταν ο εισαγγελέας που άνοιξε τον φάκελο περί διαφθοράς στη Δημόσια Επιχείρηση Στέγασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου