24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Με ατάκες δεν βάφονται αυγά...


Το ΠΑΣΟΚ δεν κάνει καμιά ιδιαίτερη δουλειά εκτός τηλεοπτικών πάνελ. Στο κόμμα μόνο το γραφείο Τύπου λειτουργεί εκδίδοντας μεγαλόστομες, κατεδαφιστικές αντικυβερνητικές ανακοινώσεις λίγων λέξεων, όπως...
άλλωστε κάνει το Ποτάμι και η άλλη, η μεγάλη συνιστώσα της δεξιάς παράταξης, η Ν.Δ. Αναμένουν όλοι τους ότι με αυτό το καθημερινό πολλαπλό επικοινωνιακό ξεκατίνιασμα -το οποίο ασφαλώς θα αναπαραχθεί αρκούντως και αποτελεσματικά από τα πρόθυμα φιλικά τους ΜΜΕ- κάποια στιγμή θα πέσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και θα ξαναγυρίσουν στα πόστα τους.

Διότι το μαγαζί Ελλάδα μόνο ο Βενιζέλος, η Φώφη, ο Κυριάκος και άλλοι μεταμοντέρνοι νεοφιλελεύθεροι ταγοί του έθνους ξέρουν να το κουμαντάρουν.

Παραθέτω -έτσι για την ιστορία και την πλάκα της υπόθεσης- τους τίτλους των συστηματικά κακορίζικων και φτηνών, από όλες τις απόψεις, ανακοινώσεων, δυο ημερών, του (κάποτε μεγάλου) ΠΑΣΟΚ, με τις οποίες το κόμμα της κυρίας Γεννηματά νομίζει ότι δίνει δίκαιες λύσεις στο λαό, στην χρεοκοπία και τη δημοκρατία της χώρας μας:

«Ίχνος τσίπας και αξιοπρέπειας δεν σας έμεινε!».

«H ΣYPIZA bank χρηματοδότησε το ΣΥΡΙΖΑ εργολάβο για να φτιάξει το ΣYPIZA channel».

«Προσφυγικό: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ οργανώνει, κατά παρέκκλιση, διαγωνισμούς σπατάλης».

«Διδασκαλία των Θρησκευτικών: Η Κυβέρνηση επιλέγει το διχασμό και την πόλωση, για να υπηρετήσει το κομματικό της συμφέρον».

«Ο Πρωθυπουργός της ύφεσης και της φτωχοποίησης, ας μην προκαλεί την νοημοσύνη μας».

«Καταστρέφουν τα ασφαλιστικά ταμεία- καταδικάζουν τους συνταξιούχους στη μιζέρια & τα συσσίτια».

«Η παραίτηση του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος καταδεικνύει την απαξίωση στην οποία έχουν περιπέσει τα στελέχη του με αποκλειστική ευθύνη του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών» κ.λπ. κ.λπ.

Η επόμενη ανακοίνωση της Φώφης Γεννηματά προς τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση, φοβάμαι ότι θα λέει: «παραιτηθείτε αμέσως, γιατί βαρέθηκα να ακούω τον Βενιζέλο και τους άλλους βουλιμικούς της εξουσίας να θέλουν πίσω τις κυβερνητικές καρέκλες και τα προνόμια τους, όπως τόσα χρόνια είχαν καλομάθει...»

Δημήτρης Τρίμης, efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου