24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Συντονιστές, Τομεάρχες, Βουλευτές, Γραμματείες της Νέας Δημοκρατίας στη Μακεδονία και τη Θράκη εν οψει ΔΕΘ....«Συμφωνία Αλήθειας με τη Βόρεια Ελλάδα» είναι το μήνυμα της εξόρμησης





«Συμφωνία Αλήθειας με τη Βόρεια Ελλάδα» είναι το μήνυμα της εξόρμησης που ξεκινούν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, από τη Μακεδονία και τη Θράκη, για να επεκταθεί στη συνέχεια σε ολόκληρη τη χώρα. Ύστερα από οδηγίες του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, Βουλευτές, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, Γραμματείες και τοπικά στελέχη, προετοιμάζουν σειρά επισκέψεων, συναντήσεων και εκδηλώσεων στην στη Δυτική Μακεδονία (Φλώρινα, Καστοριά, Κοζάνη, Γρεβενά). 

Όπως δηλώνουν στην Πειραιώς «οι “σαρωτικές” επισκέψεις στη βόρεια Ελλάδα είναι μόνο η αρχή, καθώς αντίστοιχο “σάρωμα” προετοιμάζει ο Γραμματέας του Κόμματος και Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης σε όλη την επικράτεια».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όλα τα στελέχη της ΝΔ θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις σε πρότυπες αγροτικές συνεταιριστικές μονάδες, σε ΑΕΙ, ΤΕΙ και ερευνητικά κέντρα, μονάδες καινοτομίας, νεανικής επιχειρηματικότητας, καθώς και δομές κοινωνικής αλληλεγγύης, οι οποίες στηρίζονται από την Εκκλησία και τοπικούς φορείς, εκπέμποντας το μήνυμα της «Συμφωνίας Αλήθειας με τους πολίτες» και στην Βόρεια Ελλάδα.

Επισκέψεις κλιμακίων της ΝΔ σε Ανατολική Μακεδονία – Θράκη

Πιο συγκεκριμένα, στην Δράμα, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου κλιμάκιο της ΝΔ αποτελούμενο από τους βουλευτές Νίκη Κεραμέως, Σάββα Αναστασιάδη και Κώστα Καραγκούνη προγραμματίζει επισκέψεις στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ροδιού ΑΣΟΠ, τη Βιομηχανία γάλακτος ΝΕΟΓΑΛ και την εταιρεία Θερμοκήπια Α.Ε. Δράμας,. Επίσης στις επισκέψεις του κλιμακίου περιλαμβάνονται η νεοϊδρυθείσα έδρα της UNESCO στο ΤΕΙ Δράμας με θέμα «Διατήρηση και οικοτουρισμός στα παρόχθια και δελταϊκά οικοσυστήματα», η πρότυπη βιομηχανία στους τομείς ηλεκτρικής προστασίας, ενέργεια και τηλεπικοινωνίες «Raycap», σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στα Μάρμαρα Βώλακος και επιπλέον στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα μαζί με τον Σεβ. Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλο β) Ένωση Κυριών Δράμας που «Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας».

Την ίδια μέρα, κλιμάκιο της ΝΔ αποτελούμενο από τους Βασίλη Κικίλια, Χρήστο Μπουκώρο και Νότη Μηταράκη θα επισκεφθεί στην Ξάνθη την Καπνοβιομηχανία ΣΕΚΕ Ξάνθης, την εταιρεία επεξεργασίας αλιευμάτων «Καλλονή Α.Ε.», την εταιρεία ΣΜΥΡΔΕΞ και τα Πλαστικά Θράκης. Επίσης προγραμματίζονται επισκέψεις στο Πολυτεχνείο Ξάνθης και το Σύλλογο Αιμοδοτών Ξάνθης «Αγάπη».

Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου επίσης, έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις κλιμακίου της ΝΔ στο Νομό Ροδόπης, αποτελούμενου από τους Βουλευτές Γιώργο Σταμάτη, Μάριο Σαλμά και Κώστα Κοντογεώργο και πιο συγκεκριμένα στη Ζυθοποιία Βεργίνας, την Ποτοποιία Οινοποιία Θράκης ΑΒΕΕ, τα Κλωστήρια Θράκης ΑΒΕΕ, τη Γερμανός ΑΕΒΕ, το Βιοαέριο Κομοτηνής AE και το παράρτημα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή.

Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου κλιμάκιο της ΝΔ αποτελούμενο από του Βουλευτές Κώστα Καραμανλή, Κώστα Κουκοδήμο και Μάνο Κόνσολα, θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις στο Συσκευαστήριο Σταφιλοπαραγωγών στην Καβάλα, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Καβάλας, τον Αγροτικό Αλιευτικό Συνεταιρισμό, την Αγρόλιθος Α.Ε., εταιρεία που ασχολείται εξόρυξη σχιστολίθου από τα λατομεία της περιοχής, το ΤΕΙ Καβάλας και το Ίδρυμα Μέριμνα για το Ειδικό Παιδί «Αγία Μαρίνα» και το Σύλλογο για το Παιδί και την Οικογένεια «Πνοή».

Την ίδια μέρα προγραμματίζονται επισκέψεις κλιμακίου στον Έβρο αποτελούμενο από τους Κωνσταντίνο Τασούλα, Κατερίνα Παπακώστα και Κώστα Βλάσση στην Green Cola Company, τη γαλακτοβιομηχανία ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ, σε επιχειρήσεις επεξεργασίας μεταξοσκώληκα στο Σουφλί, την εταιρεία αλλαντικών «Υφαντής», την εταιρεία υψηλής τεχνολογίας ΠΡΙΣΜΑ Α.Ε. καθώς επίσης και το Πανεπιστήμιο Αλεξανδρούπολης, το Τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Αν. Μακεδονίας –Θράκης στο Διδυμότειχο, το Πολυκοινωνικό Κέντρο Αλεξανδρούπολης, τα «Παιδικά Χωριά SOS» και το Ίδρυμα Αγιος Κυπριανός.

Εκδηλώσεις – επισκέψεις σε Δυτική Μακεδονία, Κεντρική Μακεδονία και Θεσσαλονίκη:

Τις ίδιες μέρες θα βρίσκονται σε εξέλιξη επισκέψεις κλιμακίων της ΝΔ στην Κεντρική Μακεδονία και την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ενώ στη Θεσσαλονίκη οι Γραμματείες του Κόμματος έχουν προγραμματίσει συναντήσεις – επισκέψεις, αλλά και εκδηλώσεις – συζητήσεις. Πιο συγκεκριμένα:
• Τη Δευτέρα 12/09, στις 7.30μ.μ., η Γραμματεία Επιστημονικών Φορέων, στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς ¨Μελίνα Μερκούρη, με θέμα: «5 προβλήματα – 5 λύσεις»
• Την Τρίτη 13/09, στις 7.30μ.μ., η Γραμματεία Διεθνών Σχέσεων και Ε.Ε., στο Πολιτιστικό Κέντρο Παύλου Μελά ¨Χρήστος Τσακίρης¨ με θέμα: «Νέο status quo σε Ευρώπη και Βαλκάνια»
• Την Τετάρτη 14/09, στις 7:30μ.μ., η Γραμματεία Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας, στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο Αμπελοκήπων ¨Σοφία Βέμπο¨ με θέμα: «Τι είναι μεταρρυθμίσεις – Τι είναι λαϊκισμός και πως επηρεάζουν τη ζωή μας»
• Την Πέμπτη 15/09 , στις 7.30μ.μ., το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, αιθ. Μαν. Αναγνωστάκη με θέμα: «Μεταρρυθμίσεις στη παιδεία για μια σύγχρονη δημοκρατία»

Στόχος είναι μέσα από τις επισκέψεις αυτές, να αναδειχθεί η σημασία που έχουν στην παραγωγή υπεραξίας και πλούτου στις τοπικές κοινωνίες η έρευνα, η καινοτομία, η εξωστρέφεια και η αριστεία, αλλά και να στείλει η ΝΔ το μήνυμα ότι χρειάζεται ένα κλίμα στο οποίο να μπορούν να κινητοποιηθούν οι δημιουργικές δυνάμεις του τόπου και να αξιοποιηθούν οι ενδογενείς και κυρίως οι τοπικές αναπτυξιακές δυνατότητες. Η ΝΔ εκπέμπει το μήνυμα της «Συμφωνίας Αλήθειας με τη Βόρεια Ελλάδα» με κορύφωση την ομιλία του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Συντονιστές, Τομεάρχες, Βουλευτές, Γραμματείες της Νέας Δημοκρατίας και τον Ινστιτούτο Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» διοργανώνουν σειρά εκδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε Νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και της Δυτικής Μακεδονίας, με θέματα που αφορούν το νέο status quo στην Ευρώπη και τα Βαλκάνια, τις μεταρρυθμίσεις και τις επιπτώσεις του λαϊκισμού στη ζωή μας, την Παιδεία και το ρόλο της στη σύγχρονη Δημοκρατία. Επίσης έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις και συναντήσεις βουλευτών και στελεχών των γραμματειών σε κοινωνικές δομές, γυναικείους αγροτικούς συνεταιρισμούς, εργατικά κέντρα, ενώσεις αποστράτων, επιστημονικούς φορείς, καθώς και με εκπροσώπους ελληνικών κοινοτήτων του εξωτερικού και Ποντιακών Ομοσπονδιών.

Είναι η πρώτη φορά που στελέχη «πρώτης γραμμής» με αφορμή τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ξεφεύγουν από τα στενά όρια της επίσκεψης και ομιλίας του Προέδρου στην έκθεση και συγκροτούν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επισκέψεων με ευρύτερη θεματολογία και δράση σε όλη βόρεια Ελλάδα. Η παρουσία της ΝΔ τον τελευταίο καιρό, αναμφίβολα δείχνει ότι τα στελέχη της Πειραιώς προσανατολίζονται στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνία και τις ανάγκες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου