24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Κατερίνη .... Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν.Πιερίας ΦΩΤΟ


Στις 17-18 Σεπτεμβρίου η πόλη της Κατερίνης είχε τη χαρά να φιλοξενήσει στην πιερική γη το 22ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Μακεδονίας-Θράκης. Ως διοργανώτρια πόλη προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε
να φανούμε αντάξιοι της τιμής αυτής. 

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε γιορτινό και φιλικό κλίμα στοχεύοντας όχι μόνο στη νίκη αλλά στη χαρά της συμμετοχής και στην αξία της αγωνιστικότητας. Ιδανικό είναι αυτό που ενώνει τις ψυχές των ανθρώπων για ένα κοινό σκοπό. Έτσι και το αθλητικό ιδεώδες προάγει τη συναδελφικότητα,την ευγένεια και την καλή θέληση.

Χωριστήκαμε σε ομάδες αλλά δεθήκαμε ως συναγωνιστές-συνάδελφοι, φίλαθλοι-φίλοι. Κάποιοι κέρδισαν και κάποιοι όχι αλλά είμαστε όλοι κερδισμένοι σε εμπειρίες και συγκινήσεις. Είμαστε πιο δυνατοί γιατί το αθλητικό πνεύμα είναι πάνω απ' όλα δύναμη. 

Τα αποτελέσματα του τουρνουά έχουν ως εξής: 





ΣΕΡΡΕΣ-ΚΟΖΑΝΗ 2-2 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ -ΧΑΛΚΙΔΙΚΉ 4-2
ΦΛΩΡΙΝΑ -ΚΙΛΚΙΣ 0-3 
ΔΡΆΜΑ -ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ 0-3 
ΠΙΕΡΙΑ-ΒΕΡΟΙΑ 3-0 
ΠΕΛΛΑ-ΚΑΒΆΛΑ 1-5 
ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ-ΚΟΜΟΤΗΝΉ 1-1 


Στις 18/9 ακολούθησε ο καθιερωμένος αγώνας Ανατολής - Δύσης με σκορ 0-2 υπέρ της Δύσης. 

Ως Δ.Σ. του Πολιτιστικού Κέντρου ΟΤΕ Ν.Πιερίας νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Κατερίνης για την πολύτιμη συνδρομή του, όλους τους ανθρώπους των Αποστολών, τους διαιτητές, τις εγκαταστάσεις Σβορώνου, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών, το Δ.Σ. της ΠΕΕ ΟΤΕ αλλά και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου