24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Διάτρητο εμφανίζουν το Πόθεν Εσχες του Καλογρίτσα




Διάτρητο εμφανίζουν το Πόθεν Εσχες του υπερθεματιστή για... τηλεοπτική άδεια Χρήστου Καλογρίτσα ,τηλεοπτικά ρεπορτάζ καναλιών που δεν πήραν άδεια ( Star και ΑLPHA) και τα οποία επικαλούνται στοιχεία της δήλωσης που κατατέθηκε για τον σχετικό έλεγχο.

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες η δήλωση Πόθεν Εσχες δεν «καλύπτει» ούτε καν το ποσό για την πρώτη δόση που πρέπει να καταβάλει στο Δημόσιο για την απόκτηση της άδειας. 

Εμφανίζεται ο κ.Ιωάννης Βλαδίμηρος Καλογρίτσας να έχει πουλήσει μετοχές εταιριών στον πατέρα του Χρήστο Καλογρίτσα χωρίς να εμφανίζει καταθετήρια σε τράπεζα. 

Ενώ αμιφλεγόμενη κρίνουν και την εγγύηση που δίνεται από την οικογένεια Καλογρίτσα για τραπεζικό δανεισμό . Ενα βοσκοτόπι 5.029 στρεμμάτων στην Περαχώρη Ιθάκης, το οποίο ανήκει σε... φίλο του και μάλιστα έχει προκύψει αντιδικία με τον Δήμο, που διεκδικεί μέρος των εκτάσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου