24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΟΕ! Για «μαύρο» χρήμα και φοροδιαφυγή ελέγχονται πατέρας και γιος Καλογρίτσας


Στο «μικροσκόπιο» του ΣΔΟΕ βρίσκονται πατήρ και υιός Καλογρίτσα, καθώς δεν συμπίπτουν οι καταθέσεις τους με τις φορολογικές τους δηλώσεις. 


Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, υπό δικαστικό έλεγχο και μάλιστα για κακουργηματικού χαρακτήρα αδικήματα, όπως φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, τελεί 

από τον Ιανουάριο του 2015
ο κατασκευαστής Χρήστος Καλογρίτσας. Ταυτόχρονα από τη Δικαιοσύνη ελέγχεται και ο γιος του Ιωάννης – Βλαδίμηρος.

Πρόκειται για δυο σοβαρές δικογραφίες με επίκεντρο τον Χρ. Καλογρίτσα και τον γιο του, που εξετάζονται εξονυχιστικά από την Δικαιοσύνη, με την μια μάλιστα υπόθεση να βρίσκεται λίγο πριν το στάδιο της παραπομπής σε δίκη.

Συγκεκριμένα, η πρώτη δικογραφία εκκρεμεί στην Εισαγγελία εφετών Αθηνών αφορά φοροδιαφυγή ύψους περίπου 20 εκατομμυρίων ευρώ και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Μάλιστα, για την υπόθεση αυτή η ανάκριση έχει ολοκληρωθεί και βρίσκεται στο στάδιο παραπομπής σε δίκη. Για την υπόθεση αυτή ελέγχεται και ο πατέρας και ο υιός Καλογρίτσας.

Από την έρευνα των αρχών εντοπίστηκαν αποκλίσεις άνω των 20 εκατομμυρίων μεταξύ καταθέσεων και δηλώσεων από τον έλεγχο στις λίστες φοροδιαφυγής.

Η δεύτερη δικογραφία εκκρεμεί σε ανακριτή και αφορά τον Ιωάννη Βλαδίμηρο Καλογρίτσα τον υπερθεματιστή μιας από τις 4 τηλεοπτικές άδειες. Στο πλαίσιο αυτής της έρευνας στον υιό Καλογρίτσα ασκήθηκε ποινική δίωξη για φοροδιαφυγή περίπου 4 εκατομμυρίων και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος με βάση τις αποκλίσεις μεταξύ καταθέσεων και δηλώσεων.

 Ωστόσο, για να λάβει φορολογική ενημερότητα και να συμμετάσχει στο διαγωνισμό για τις άδειες υιός Καλογρίτσα έσπευσε να πληρώσει αυτό το ποσό. Η πληρωμή του ποσού οδηγεί σε απαλλαγή του από το ποινικό σκέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου