24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Αλεξης Τσίπρας.....Καταθέτω αίτημα για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη διαπλοκή και τη διαφθορά

«Δεν θα αποδράσετε κ. Μητσοτάκη, θα έρθετε να μιλήσετε μπροστά στον ελληνικό λαό»...


"Σήκωσε το γάντι" ο πρωθυπουργός,
Αλεξης Τσίπρας. Κατά την διάρκεια της δευτερολογιας του από το βημα της βουλής, ανακοίνωσε προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη διαπλοκή και τη διαφθορά. 
"Mη νομίζετε οτι θα αποδρασετε. Θα μιλήσετε μπροστά στον Ελληνικό λαό με ονόματα και...
διευθύνσεις", τόνισε, εξαπολύοντας επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση.
Είχε προηγηθεί επίθεση του πρωθυπουργού κατά του κ. Μητσοτάκη για το θέμα της διαφθοράς.

«Ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να αποδράσει, να σιωπήσει. Ενδεχομένως να τον συμβούλευσαν οι επικοινωνιολόγοι να μην μιλάει για αυτά τα θέματα γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Ή γιατί δεν χρειάζεται να λερώσει αυτός τα χεριά του γιατί κάνουν άλλοι τη βρώμικη δουλειά όπως οι καναλάρχες κ.α.», είπε ο κ. Τσίπρας και ανακοίνωσε:

«Καταθέτω αίτημα για προ ημερήσιας διατάξεως συζήτηση στη βουλή για τη διαπλοκή και τη διαφθορά. Μην νομίζετε ότι θα αποδράσετε. Θα έρθετε να μιλήσετε εδώ, μπροστά στον ελληνικό λαό.

Ο πρωθυπουργός συνέχισε την επίθεση κατά του αρχηγού της ΝΔ, λέγοντας: «Όσο σιωπηλός ήταν ο κ. Μητσοτάκης στα θέματα της διαπλοκής, τόσο ξεκάθαρος ήταν στα θέματα της δίκης τους ιδεολογικής τοποθέτηση. Υπερασπίστηκε τη νεοφιλελεύθερη ατζέντα».

«Ντύνεται με το αίτημα του φιλελευθερισμού και της ελευθερίας, ενώ την ίδια στιγμή υπερασπίζεται δικαιώματα των ολίγων. Υπερασπίζεται μια εκπαίδευση για τα δικαιώματα των ολίγων. Το ίδιο κάνει και σε αλλά ζητήματα», είπε , αναφέροντας την αγορά εργασίας, το κοινωνικό κράτος και τις απολύσεις.

«Υπερασπίζεται μια εκπαίδευση των ελίτ, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της αριστοκρατίας. Πιστεύει ότι χάρη σε κάποια αόρατη πρόνοια της αγοράς μπορεί αν προοδεύσει ο κόσμος», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου