24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Τσίπρας από τη ΔΕΘ... Παράρτημα της ΝΔ η κυρία Γεννηματά




Επίθεση στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε από τη ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας. Σε ερώτηση για το κατά πόσο είναι εφικτή μια μελλοντική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και την κυρία Γεννηματά, ακόμα και σε επίπεδο σχηματισμού κυβέρνησης, ο πρωθυπουργός είπε χαρακτηριστικά ότι «η κυρία Γεννηματά είναι παράρτημα της Νέας Δημοκρατίας». 

Και συνέχισε λέγοντας ότι «δεν υπάρχει καμία δυνατότητα διαλόγου με το ΠΑΣΟΚ, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον. Ο ρόλος του ΠΑΣΟΚ είναι συμπληρωματικός στο πολιτικό σκηνικό. Γι' αυτό το ΠΑΣΟΚ στηρίζει τη Νέα Δημοκρατία».


Οσο για τον χώρο της Κεντροαριστεράς και τις προσπάθειες σύγκλισης που γίνονται από άλλα κόμματα, ο κ. Τσίπρας ότι «δεν βλέπω καμιά ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς. Κακό χωριό τα λίγα σπίτια», είπε.

Ωστόσο, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με πρόσωπα προερχόμενα από τον μεσαίο χώρο. «Υπάρχουν πρόσωπα και δυνάμεις με τις οποίες θέλουμε να βρεθούμε μαζί», τόνισε. Και κατέληξε λέγοντας: «Πιστεύουμε ότι η χώρα πρέπει να προχωρήσει με κυβερνήσεις συνεργασίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου