24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Ο Αδωνις ξαναχτύπησε!...ΒΙΝΤΕΟ


Ο τύπος δεν παίζεται. Καθημερινά κατατραπώνει το ασκέρι του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς κανείς να βγάλει κιχ. 

Ακόμη και ο Σπίρτζης δεν άρθρωσε λέξη για το “λαμόγιο, το αρχιλαμόγιο.” Αυτό είναι πρωτοφανές για υπουργό. Να τον αποκαλεί ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης “λαμόγιο, αρχιλαμόγιο” κι αυτός να μην απαντά για τις συγκεκριμένες κατηγορίες. Σαν να τις αποδέχεται. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κάθονται στις υπουργικές πολυθρόνες. Ακόμη κι αν τους φωνάζουν “λαμόγια, αρχιλαμόγια…”

Ο Αδωνις την Τρίτη ξαναχτύπησε!

«Δηλητηριάσατε τα μυαλά των ανθρώπων με τον δήθεν εύκολο δρόμο, υψώσατε τα τείχη του λαϊκισμού στη χώρα και μας πήγατε πάρα πολύ πίσω. 

Γιατί ερχόμενοι εδώ, κάνετε αυτά τα οποία ορκιζόσασταν ότι ποτέ δεν θα κάνατε. Οφείλω όμως να σας τιμήσω, με κάποιον τρόπο, γιατί χθες κ. Τσακαλώτε, ήσασταν ειλικρινής. Βέβαια, με την ειλικρίνειά σας καταστρέψατε όλο το αφήγημα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. 






Τι μας έλεγαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όλη μέρα χθες; Ότι δεν πρόκειται περί ιδιωτικοποιήσεων, αλλά περί αξιοποίησης. Σας ρωτούσε ο κ. Χατζηδάκης. Τι είδους αξιοποίηση; Δεν απαντούσε κανένας. Και ήρθατε εσείς, προς τιμήν σας, και είπατε την αλήθεια. 

Ποια είναι η αλήθεια; Αυτή που θέλει να κρύψει ο κ. Τσιρώνης. Η αλήθεια είναι ότι αυτό που ψηφίζετε σήμερα κύριοι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι εν δυνάμει δίνεται η δυνατότητα στο υπερταμείο να κάνει διάφορες επενδυτικές επιλογές και αν θέλει μπορεί και να ιδιωτικοποιήσει. Άρα στο μέλλον, οποιοσδήποτε Υπουργός Οικονομικών, χωρίς να ρωτήσει ξανά τη Βουλή, θα μπορεί να το κάνει».Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, απευθυνόμενος στον κ. Σπίρτζη, τόνισε:

«Γιατί σας κατηγορώ ευθέως για την ηθική σας συγκρότηση; Ο κ. Κούλογλου είπε σήμερα το πρωί ότι ο κ. Καλογρίτσας είχε προφανή συνεννόηση πριν από τον διαγωνισμό με στελέχη της κυβερνήσεως. Ο κ. Κούλογλου δεν είναι κάποιος ακροδεξιός, είναι δικός σας ευρωβουλευτής. Και τυγχάνει ο κ. Καλογρίτσας να είναι κουμπάρος δικός σας. Και τυγχάνει εσείς να του έχετε δώσει τα έργα. 

Και τυγχάνει εσείς κ. Σπίρτζη, ως πρόεδρος του ΤΕΕ, να έχετε βάλει τα λεφτά των μηχανικών στην τράπεζα Αττικής, τα οποία έχουν γίνει καπνός. Σας ερωτώ, λοιπόν, αν τα αθροίσουμε όλα, το ένα μετά το άλλο, πόσο πιθανό είναι να υποθέσει κάποιος καλοπροαίρετος ότι εκ τύχης η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έκανε συμμαχία με έναν εργολάβο, που εκ τύχης είναι κουμπάρος

με τον Υπουργό Υποδομών αυτής της κυβερνήσεως, που εκ τύχης πήρε τα περισσότερα που έχει πάρει ποτέ εταιρεία τα τελευταία 20 χρόνια, που εκ τύχης ο Υπουργός άλλαξε τον νόμο για να μπορεί να σπάει τα έργα σε κομμάτια και που εκ τύχης έπαιρνε τα δάνεια από την τράπεζα στην οποία ο Υπουργός Υποδομών είχε μεταφέρει όλα τα λεφτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου