24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Ελικόπτερο Απάτσι κατέπεσε ανατολικά της Χαλκιδικής



Ελικόπτερο Απάτσι κατέπεσε το πρωί της Τρίτης στον κόλπο Ορφανού ανατολικά της Χαλκιδικής.

Το ελικόπτερο Απάτσι συμμετείχε στην στρατιωτική άσκηση Σάρισα 2016 και κατέπεσε στην περιοχή της Ρεντίνας.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο χειριστές περισυνελέγησαν ζωντανοί και μεταφέρονται αυτή την ώρα στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Η αιτία της πτώσης του ελικοπτέρου είναι άγνωστη.

Άσκηση Σάρισα 2016 

Η άσκηση «ΣΑΡΙΣΑ 2016» είναι μια εθνική διακλαδική άσκηση μεγάλης κλίμακας, που ξεκίνησε την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή μονάδων και των 3 Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και τμήματος ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ και θα ολοκληρωθεί στις 23 του μηνός.

Η άσκηση η οποία διεξάγεται στην ευρύτερη περιοχή Λαγκαδά-Σκεπαστού-Σοχού-Σταυρού-Σκεπαστού, έχει ως βασικούς αντικειμενικούς σκοπούς την εξάσκηση στη σχεδίαση και διεξαγωγή διακλαδικών επιχειρήσεων, την εφαρμογή διαδικασιών, την ενάσκηση διοίκησης και ελέγχου, την δοκιμή και αξιολόγηση οπλικών συστημάτων καθώς και την συνεργασία με συμμαχικές δυνάμεις.

Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου που έχει οριστεί ως Ημέρα Διακεκριμένων Επισκεπτών θα λάβει χώρα η τελική φάση της άσκησης στην παραλία «ΒΡΑΣΝΩΝ» και στο Πεδίο Βολής & Ασκήσεων «ΑΣΚΟΥ-ΠΡΟΦΗΤΗ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου