Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΥΠΟΘΕΣΗ... Βομβιστική επίθεση στο σπίτι του «Mr.NAMMO'S» στην Πεντέλη


Βομβιστική επίθεση σημειώθηκε αργά το βράδυ απόψε στο σπίτι του επιχειρηματία Κωνσταντή Κουσαθανά (στην οδό Στεφανίας 13), ο οποίος είναι συνιδιοκτήτης γνωστού beach restaurant στη Μύκονο NAMMO'S.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άγνωστοι έφτασαν
έξω από το σπίτι του και πέταξαν βόμβα από ζελατοδυναμίτιδα στην πόρτα της εισόδου και στη μάντρα. Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.
Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο επιχειρηματίας βρισκόταν τη στιγμή της έκρηξης μέσα στο σπίτι του.
Στο σημείο έχουν φτάσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών που έχουν φτάσει στο σημείο, η κίνηση αυτή των δραστών είναι πιθανότατα ένα μήνυμα προς τον επιχειρηματία.

O συγκεκριμένος είναι μέλος της τριάδας των ιδιοκτητών του NAMMO'S και μάλιστα ο πιο ισχυρός οικονομικά, ο οποίος είχε στηρίξει το μαγαζί σε δύσκολες εποχές και μάλιστα είχε προτείνει να αγοράσει ένα επιπλέον ποσοστό από τον Ζαννή Φρατζέσκο και τον Αιγύπτιο Σάμι Ιμπραήμ όταν έπεσε "βαρύς ο πέλεκυς" της εφορίας λόγω φοροδιαφυγής, αλλά αυτοί προτίμησαν να πουλήσουν ένα μέρος του ποσοστού τους στον εφοπλιστή Ε.Μαρινάκη.

Ο Κ.Κουσαθανάς δεν έχει οικονομικές εκκρεμότητες λόγω της μεγάλης οικονομικής επιφάνειάς του, αντίθετα με το μεγαλύτερο μέρος των ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης σήμερα και διακρίνεται για τον ήπιο χαρακτήρα του, άρα το "ξεκαθάρισμα λογαριασμών" αποκλείεται.
Μια πολύ περίεργη επίθεση σε έναν άνθρωπο που "δεν έχει πειράξει ποτέ ούτε κουνούπι", όπως λένε οι Μυκονιάτες. Εκτός και αν η βομβιστική ενέργεια έχει τον χαρακτήρα εκβιασμού...