24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Απολύθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Star ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σουλτογιάννης μετά τη σύλληψή του από την αμερικάνικη αστυνομία

...απολύθηκε ο ένας εκ των ανταποκριτών με τις… περούκες!

Απολύθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Star ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σουλτογιάννης μετά τη σύλληψή του από την αμερικάνικη αστυνομία στη Νέα Υόρκη και τις διαστάσεις που πήρε το επεισόδιο με τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, που πραγματοποιεί επίσκεψη στις ΗΠΑ. Πριν από λίγο ο τηλεοπτικός σταθμός έληξε
τη συνεργασία του με τον ανταποκριτή του στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Ο ίδιος ο Δημήτρης Σουλτογιάννης πάντως προσπάθησε να διαψεύσει τις πληροφορίες ότι συνελήφθη, κάνοντας λόγο για «απλή εξακρίβωση στοιχείων» και υποστηρίζοντας ότι η μόνη μεταμφίεσή του ήταν ένα τζόκεϊ. Φαίνεται όμως ότι δεν έπεισε τη διεύθυνση και την ιδιοκτησία του καναλιού και απολύθηκε πριν από λίγο. 

Είναι γνωστές άλλωστε οι ευαισθησίες της ιδιοκτησίας του καναλιού σε τέτοια ζητήματα που αφορούν την συμπεριφορά στελεχώμ και δημοσιογράφων του καναλιού» Προφανώς, ο τηλεοπτικός σταθμός δεν πείσθηκε από τις εξηγήξσεις του δημοσιογράφου. Μένει να δούμε τι θα γίνει και με τον δημοσιογράφο του Alpha Θ. Δημάδη..

Τι αναφέρει το τηλεγράφημα του ΑΠΕ για «πλαστογραφία»

«Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να πλαστογραφήσουν την υπογραφή συνεργάτη του κ. Παππά στο ξενοδοχείο Westing Grand Central και να χρεώσουν μικρογεύμα στο δωμάτιό του» αναφέρεται σε τηλεγράφημα του ΑΠΕ και προστίθεται: «Οι δυο δημοσιογράφοι δήλωσαν ψευδώς στις αστυνομικές αρχές ότι είναι μέλη της αποστολής του Έλληνα πρωθυπουργού που αναμένεται στη Νέα Υόρκη».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο δημοσιογράφοι είχαν χρεώσει περίπου 20 δολάρια στον δημοσιογράφο Γιώργο Χριστοφορίδη που εργάζεται στο γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού και συμμετέχει στην αποστολή στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με την εκδοχή που διακινείται από το κρατικό Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων οι δύο δημοσιογράφοι «κίνησαν υποψίες όταν εντοπίστηκαν να παρακολουθούν και να φωτογραφίζουν τα μέλη της ασφάλειας του πρωθυπουργού που είχαν φτάσει νωρίτερα».

«Και οι δύο αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι, και σύμφωνα με πληροφορίες εναντίον τους πρόκειται να ασκηθεί δίωξη για πλαστογραφία», καταλήγει το ρεπορτάζ του ΑΠΕ.

Οι δημοσιογράφοι λένε ότι απλώς έκαναν τη δουλειά τους και γι’ αυτό βρίσκονταν έξω από το ξενοδοχείο του Αλέξη Τσίπρα.

Επισημαίνεται ότι οι αμερικανικές αρχές έχουν εντείνει τα μέτρα ασφαλείας μετά και την έκρηξη στην πολυσύχναστη συνοικία Τσέλσι στο Μανχάταν, καθώς από αύριο αναμένονται στην αμερικανική μεγαλούπολη ηγέτες απ’ όλο τον κόσμο προκειμένου για να λάβουν μέρος στην ετήσια Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου